Skip to main content

Why study Marketing and Communication Support?

There is no greater satisfaction than having worked on a successful project, especially when you yourself have played an important supporting role in it. Do you recognise yourself in this role? Then the Associate Degree in Marketing and Communication Support is perfectly suited for you. You will learn to work on creative assignments while focusing on your commercial and communicative skills. In short, you will transform into an all round assistant par excellence, to whom your manager can delegate a any number of tasks without having to worry. You will make it happen! 

This programme is only available in Dutch. Find out more here.

  Howest - Graduaat Marketing- en Communicatiesupport

  Kwaliteitsvolle opleiding

  Kwaliteitszorg zit ingebed in de dagelijkse werking van onze opleidingen. We verbeteren continu en systematisch de kwaliteit van onze opleidingen. De betrokkenheid van studenten, werkveld en alumni is hierbij cruciaal. Lees meer over de kwaliteitszorg van onze opleidingen.

  De graduaatsopleiding Marketing- en Communicatiesupport maakt sinds 2019 deel uit van de hogeschool. De opleiding doorliep een Toets Nieuwe Opleiding uitgevoerd door de NVAO. Het rapport van deze Toets Nieuwe Opleiding is hier te raadplegen. In 2024-2025 doorloopt de opleiding een accreditatie door de NVAO. Na deze accreditatie volgt de opleiding de zesjarige kwaliteitszorgcyclus van onze eigen regie.

  Recent afgestudeerden van de graduaatsopleiding Marketing- en Communicatiesupport zijn tevreden over de kwaliteit van de gevolgde opleiding. Consulteer hier enkele kerncijfers over de tevredenheid in Brugge en hier in Kortrijk.

  Jobkansen marketingsupport
  Student ontwikkelt skills in video en fotografie tijdens workshop.

  In Marketing- en Communicatiesupport krijg je les van lectoren die een pak praktijkervaring hebben. Je leert de verschillende skills en talen door vooral zelf aan de slag te gaan in de lessen en tijdens de vele stages. Tijdens mijn twee jaar in deze opleiding ontdekte ik daardoor dat ik graag met video bezig ben.

  Ik kreeg in het graduaat uiteraard ook de basis van marketing en communicatie mee, scherpte mijn grafische en digitale vaardigheden aan en ontwikkelde mijn talenkennis. Hierdoor voelde ik me klaar om ook nog de stap richting de bachelor Marketing te zetten.

  Atef Baza
  Alumnus Marketing- en Communicatiesupport