Afstudeerexpo's Toegepaste Architectuur en Industrieel Productontwerpen

Afstudeerexpo's Toegepaste Architectuur en Industrieel Productontwerpen

Bewonder de afstudeerprojecten van onze derde bachelors!

De opleidingen Bachelor Toegepaste Architectuur en Bachelor Industrieel Productontwerpen organiseren een afstudeerexpo waarop de eindwerken van de derdejaars tentoongesteld worden. 

Eindwerken Toegepaste Architectuur op Triënnale Brugge 

Een selectie van de beste studentenwerken van de Bachelor Toegepaste Architectuur wordt deze week tentoongesteld in de Minne Floating School - een installatie in het kader van de Triënnale van Brugge - in het Brugse Minnewaterpark. De tentoonstelling is vrij te bezoeken tijdens de openingsuren van de triënnale (12-18u) en loopt nog tot en met zondag 1 juli 2018. 

Expo 'In Suspense' in Industrial Design Center Kortrijk

Onze nieuwe lichting ontwerpers ruilt het hoofdstuk Industrieel Productontwerpen in voor een spannend vraagteken en is gebrand op wat de toekomst brengt. Naast hun afstudeerwerk stellen we je graag de ontwerprealisatie van studenten met bedrijven voor op de eindwerkexpo 'In Suspense'. Breng een vrij bezoek aan de expo in het Industrial Design Center tijdens de zomermaanden juli en augustus (10-16u) met uitzondering van de zomersluiting van 21 juli tot en met 15 augustus. We sluiten de expo af op de infodag van zaterdag 1 september 2018!