Skip to main content

Een opleiding die startende ondernemers vleugels geeft

Aan Howest weten we hoe belangrijk de juiste omkadering is voor het uitbouwen van een succesvolle start-up. En dat is wat we bieden met de Start-Up School: kennis, expertise, een netwerk, werkruimte, … kortom een opleiding die startende ondernemers vleugels geeft.

Wie zich inschrijft voor het Start-Up School navormingstraject volgt een jaar lang deeltijds lessen op maat van zijn/haar onderneming (min. 27 ECTS). De rest van de tijd wordt, onder begeleiding van een ondernemerscoach, gewerkt aan de uitbouw van de onderneming. Deelnemen aan de Start-Up School betekent dus part-time studeren (min. 27 ECTS) en part-time ondernemen. Helemaal in functie van jouw start-up.

International Business Management_student in actie
Ondernemen tijdens je studies aan Howest

Wat leer je aan de Start-Up School?

Aan Howest weten we wat een start-up nodig heeft. Jaren ervaring in het begeleiden, coachen en valoriseren van jonge bedrijven zorgt voor een schat aan expertise. We weten hoe belangrijk de juiste omkadering is voor het uitbouwen van een succesvolle start-up. En dat is wat we bieden met de Start-Up School: kennis, expertise, een netwerk, werkruimte, … om startende ondernemers vleugels te geven.

Contacteer onze ondernemerscoaches

Praktisch

De opleiding aan de Start-Up School leidt tot een postgraduaatgetuigschrift en een creditbewijs per opleidingsonderdeel.

  • Je neemt minimum 27 studiepunten op. Meer studiepunten opnemen, is mogelijk.
  • Je kan deze opleiding volgen via dagonderwijs. De opleiding duurt minstens 1 jaar.
  • De kostprijs wordt bepaald op basis van het aantal opgenomen studiepunten.

De lessen gaan door op diverse campussen in Kortrijk & Brugge, afhankelijk van de opleiding waar je een keuzevak volgt.

Vic Vansevenant

Vic Vansevenant

+32 474 12 36 09
vic.vansevenant [at] howest.be (vic[dot]vansevenant[at]howest[dot]be)