Getuigenissen

"Een unieke samenwerking!"

partners.gif

Mario Genetello

 

R&D ENGINEER RECTICEL NV

“Ons ‘ontwerp-duo’ vormt een uniek en elkaar aanvullend team. Dit werkt niet enkel inspirerend voor hun project maar hun energieke aanpak en hands-on mentaliteit straalt ook uit naar de wetenschappers.

De clash tussen productontwerpers en chemisten geeft vonken. Een win-win tussen beide partijen."

Bram Seynhaeve

 

MASTER INDUSTRIEEL ONTWERPEN, CNH

"De masterclass was een interessant jaar waarin ik zowel op het vlak van engineering als management veel ervaring heb kunnen opdoen. Tijdens het project kregen we voldoende vrijheid zodat we resultaatgericht konden werken met onze eigen methodes.

Dankzij de masterclass heb ik nu een beter beeld welke richting ik uit wil in mijn carrière."

Judith Lievens

 

MASTER INDUSTRIEEL ONTWERPEN, EUROPAL

"Tijdens mijn masterclassjaar werd ik opgenomen in het R&D team van Europal en kreeg ik de kans om aan diverse projecten mee te werken. Zo maakte ik vanaf de eerste dag kennis met een, voor mij, nieuwe wereld; de karton verpakkingsindustrie. Ik vond het zeer interessant om op deze manier een middenweg tussen afstuderen en meteen beginnen werken te maken. Ondertussen is mijn contract reeds getekend en kan ik in september beginnen als fulltime 'junior packaging development engineer' bij Europal.”

 

Klaus Loosveld

 

BACHELOR INDUSTRIEEL PRODUCT ONTWERPEN, RENSON

“De Masterclass was voor mij de ideale overstap van studeren naar werken. De managementmodules bieden een grote meerwaarde en zijn gemakkelijk toe te passen op het project en in de toekomst.

Tijdens de Masterclass krijg je grote verantwoordelijkheden en tevens de kans om een product te realiseren. Kortom, je groeit snel op zowel persoonlijk als op professioneel vlak”