Skip to main content

Femke: Zelfstandige reisagent van Leie Travel

Femke Ghysels behaalde haar diploma Toerisme en Recreatiemanagement in 2021. Vlak na haar studies opende ze haar eigen reiskantoor Leie Travel in Deinze.

Van student naar zelfstandige reisagent

Tijdens mijn opleiding koos ik ervoor stage te lopen bij Travel Lounge, een reiskantoor gespecialiseerd in luxereizen. Hier ontdekte ik dat reisagent zijn echt iets voor mij is. Na mijn studies besloot ik nog 1 jaar verder te studeren en mijn eigen reiskantoor te openen. Ik wou altijd zelfstandig zijn omdat ik dan volledig mijn eigen ding kan doen, het ondernemerschap zit in mij en in de familie. Beleving vind ik het allerbelangrijkste, ik wil dat mijn klantenherinneringen voor het leven kunnen maken, dit typeert mijn kantoor.

Ik probeer zo weinig mogelijk pakketreizen te verkopen. Ik focus zoveel mogelijk op reizen op maat zodat ik de beleving erin kan verwerken. Voorlopig neem ik alle taken op mij maar ik hoop om in de nabije toekomst een eerste personeelslid te kunnen aannemen.

Toerisme studeren wou ik al van kleins af aan

Ik had een super toffe tijd op Howest en heb een heleboel goeie herinneringen. Ik heb deze richting gekozen omdat ik al van kleins af aan een passie heb voor reizen, talen & culturen.

Je krijgt persoonlijke begeleiding en de docenten kennen hun studenten bij naam, hierdoor voel je je veel sneller op je gemak. Volg je hart en probeer het!