Game Pitch Café

De beste games van het academiejaar ontdekken?

Wil je op de eerste rij zitten wanneer tien nieuwe en ongetwijfeld baanbrekende games worden voorgesteld? Kom dan op woensdag 19 juni naar de allereerste editie van het Game Pitch Café van Howest.

Op woensdagavond 19 juni maak je kennis met de beste 10 games van het afgelopen academiejaar aan de internationaal gerenommeerde Howest-opleiding Digital Arts & Entertainment (DAE). Tijdens het Game Pitch Café pitchen de genomineerde studenten hun idee aan een publiek van externen: game publishers, investeerders, gameontwikkelaars, journalisten, enthousiastelingen, medestudenten en docenten. Op die manier krijgen de DAE’ers rechtstreeks feedback van een breed en gevarieerd publiek en kunnen ze meteen gaan netwerken. Het publiek krijgt bovendien de kans om de voorgestelde games te spelen op de aansluitende receptie. 
Naast de pitches zullen ook twee start-ups onder het DAE Studios acceleratorprogramma hun businessplan komen toelichten. 

Volgende organisaties zijn er alvast bij: Larian, The Park Playground, 3D Aim Trainer, Cronos Interactive, BNP Paribas Fortis, VAF, FLEGA, Mantis Games, BOZAR, Cartamundi Digital, Colruyt Group, Proximus, Telenet, uFund, Sweet Mustard... 

Wil je erbij zijn?

Registreer je dan hier voor dit gratis event.

Place to be?

The Level in Kortrijk