Contacteer ons

Nieuwe brochure Bedrijfsmanagement - FV

Alle

Straks staan de jongeren terug voor de moeilijke opdracht om DIE hogeschool- opleiding te vinden die past bij hun persoonlijkheid,  hun kennen en kunnen.  Een hele klus om in de talrijke aangeboden opleidingen hun ding te vinden. Waar is de tijd dat jullie in hetzelfde schuitje zaten?  En toch hebben jullie de weg gevonden naar Howest met zijn professionele Bachelor opleiding Bedrijfsmanagement en  zijn 4 afstudeerrichtingen waaronder financie-en verzekeringswezen (FV).
 
Wij hadden jullie dan ook graag als eersten op de hoogte gebracht van de “geboorte” van de brochure “Een blik op financie-en verzekeringswezen”!
We zijn zeer trots op de brochure, die dankzij onze studenten, ons werkveld en sommigen onder jullie tot stand is gekomen! Onze hartelijke dank gaat dan ook uit naar alle betrokkenen!  


Onbekend is onbemind, misschien was dit destijds ook voor jou het geval.  Leerlingen uit het secundair hebben vaak geen correct beeld van wat FV nu precies omvat.  Wij willen hen met deze brochure,  voornamelijk samengesteld uit  talrijke getuigenissen van onze  studenten  uit de 3 jaren,  een inkijk geven in het reilen en zeilen van de studierichting. 

 
Benieuwd wat er sedert jouw afstuderen zoal gewijzigd is? Lees het na via de link:

 
We hopen natuurlijk ook dat wij op jullie steun mogen rekenen om de link verder te verspreiden bij jullie professionele en/of persoonlijke contacten!

Jullie reacties zijn altijd welkom, via mail of via een gezellige babbel! Wip morgen (3 maart) gerust binnen op onze infodag (van  10u tot 17u). 
 
Vele groetjes en hou contact!
 
Vanwege de afstudeerverantwoordelijke FV, het voltallige team en onze studenten.
Marie Jeanne Platteeuw

Ontdek ons ook op:
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Aanmelden

Registreer nu!
Geïnteresseerd in vacatures of info specifiek uit jouw vroegere opleiding? Registreer hier!
E-mailadres:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?

In de kijker

© 2005-2009 Howest. Alle rechten voorbehouden. Up