Skip Navigation LinksRijselstraat (Brugge) » Opleidingen » Bedrijfsmanagement » Financie- en Verzekeringswezen@Home

Financie- en Verzekeringswezen@Home

Delen via:  

De opleiding Financie- en Verzekeringswezen@home

In de opleiding Financie- en Verzekeringswezen ontwikkel je je administratieve bekwaamheid, een commerciële ingesteldheid en productkennis. Je kunt inspelen op de behoeftes van particulieren en ondernemingen. Je leert rekening houden met de fiscale en sociale consequenties wanneer je de klant adviseert over een verzekeringsproduct, een kredietvorm, een belegging of een planningstechniek. Je krijgt bovendien de kans om een ruime en praktische kennis op te doen op het vlak van opbouw, bescherming, beheer en overdracht van vermogens.

Onze opleiding is erkend door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) en dat is meteen ook één van de belangrijkste voorwaarden om je later als zelfstandig bank- of verzekeringsagent of bank- of verzekeringsmakelaar te vestigen.

Vrijstellingen

Heb je al een Syntra-diploma van verzekeringstussenpersoon, krediet- en/ of beleggingsadviseur of adviseur vermogens- en successieplanning en ga je nu voor een volwaardig professioneel bachelordiploma? Dan krijg je vrijstellingen en volg je een verkort traject dat je flexibel kunt spreiden over verschillende semesters.

Job

Beroepen als relatie- en/of vermogensbeheerder of kantoordirecteur, verzekeringsagent of –makelaar, kredietadviseur, beleggingsadviseur en/of beursanalist behoren tot je mogelijkheden. Ook verzekeringsmaatschappijen, grote makelaarskantoren, revisoren- en accountancykantoren en bedrijven die hun verzekeringen intern uitbouwen, doen graag een beroep op jou. Je kunt er werken als inspecteur, risico- of schadebeheerder.

Praktisch

Contact   |    Privacy & Copyrights ©2015 HOWEST.be - Lid van AUGent