Skip Navigation LinksGraaf Karel de Goedelaan (Kortrijk) » Opleidingen » Industrieel Productontwerpen » IPO Bootcamps

IPO Bootcamps

Delen via:  

IPO Bootcamps

De ontwerpbootcamp is een niet te missen kans om al eens een IPO pilot te draaien.

Wat gaan we doen?

Een technisch-creatief probleem oplossen, brainstormen, ideeën schetsen en een prototype uitwerken! Na 2 dagen heb je je eerste productontwerp op zak en wij voorzien je van wat persoonlijke feedback over je studiekeuze en je profiel als toekomstig ontwerper. 

Ontwerpen is niet zomaar een idee hebben en dit uitwerken tot een resultaat. Het is een proces dat behoorlijk wat energie vergt. Hoe complexer de projecten worden, hoe sneller het ontwerpproces uitgroeit tot een kluwen waar de weg verliezen eenvoudiger is dan een oplossing te vinden. Om controle te kunnen houden, steunen we daarom op een ontwerpmethodologie, een rode draad doorheen de volledige opleiding.

Tijdens de bootcamp laten we je kennismaken met een eenvoudig ontwerpproces en je komt al tot een “afgewerkt” prototype. De concrete opdracht houden we als verrassing voor bij de start. Tegelijk zal je kennismaken met de school, de docenten en een aantal medestudenten. Je bezoekt ook de expo met eindwerken van vorig jaar.

Deelnemen aan deze bootcamp is niet verplicht, maar volgens ons wel dé beste manier om goed voorbereid van start te gaan in je nieuwe opleiding.

IPO Bootcamps

Praktisch

Inschrijven

Bootcamp 1

  • Datum en tijdstip: 3 en 4 juli 2017, 2 dagen van 9:30 tot 16:30
  • Beschikbare plaatsen: max. 30

Bootcamp 2

  • Datum en tijdstip: 28 en 29 augustus 2017, 2 dagen van 9:30 tot 16:30
  • Beschikbare plaatsen: max. 30

Bootcamp 3

  • Datum en tijdstip: 7 en 8 september 2017, 2 dagen van 9:30 tot 16:30
  • Beschikbare plaatsen: max. 30