Skip Navigation LinksHowest » Onderwijs » Verder studeren » Afstandsonderwijs

Verder studeren - Afstandsonderwijs

Delen via:  

Verder studerenVandaag is bijscholing, vorming of training een professionele noodzaak. Zo kan je als afgestudeerde je kansen op de arbeidsmarkt verhogen of als werknemer je kennis actualiseren of verruimen.

De tijd dat een diploma levenslange competenties garandeerde, ligt al een tijdje achter ons. Iedereen kan en mag levenslang en levensbreed aan zijn ontplooiing werken. Essentieel is dat u de juiste keuze maakt.

Howest biedt u, ongeacht uw leeftijd, uw diploma of uw situatie, een brede waaier aan formules om een traject op maat uit te tekenen.

Verder studeren is echter een heel persoonlijk verhaal. Aarzel bijgevolg niet om contact met ons op te nemen. We vinden beslist de oplossing die het best aansluit bij uw wensen!

Bekijk de folder of klik op de afbeelding.

Een Howest@home opleiding is haalbaar.

Het modeltraject wordt zo opgesteld dat het perfect bij uw situatie aansluit. Bij afstandsonderwijs wordt het aantal verplichte face-to-face contactmomenten beperkt. Examens legt u af op de campus.

U bepaalt in principe zelf hoe lang u over de opleiding doet. Hebt u veel tijd, dan kunt u bijna zo snel gaan als de dagopleiding; wilt u het rustiger doen, dan kiest u zelf het aantal modules dat u op een jaar afwerkt.

Afstandsonderwijs

Onze @home opleidingen staan open voor iedereen die minimum 23 jaar is en/of werkstudent. U kiest zelf wanneer u wilt studeren en ons team begeleidt u via het internet. Er zijn ook enkele contactmomenten op de campus voorzien. Onze @home opleidingen zijn geen kopie van onze dagopleidingen. Onze lectoren passen hun colleges en opdrachten aan de noden van het afstandsonderwijs aan.

Digitaal

Afstandsonderwijs wordt hoofdzakelijk via digitale weg georganiseerd. Het digitale leerplatform geeft u toegang tot het lesmateriaal: goed geschreven cursussen, aangevuld met tal van digitale bestanden (oefeningen, voorbeelden, videofragmenten, websites... ).

Howest biedt deze @home opleidingen aan:

Brugprogramma Verpleegkunde

Ons Brugprogramma Verpleegkunde staat open voor gediplomeerde verpleegkundigen, gebrevetteerde verpleegkundigen en gegradueerde verpleegkundigen (HBO5). Zij kunnen het diploma van bachelor in de Verpleegkunde behalen door een geïndividualiseerd traject.

Contact   |    Privacy & Copyrights ©2015 HOWEST.be - Lid van AUGent