Bedrijfsmanagement

Infodag 29 juni 2019

Ziezo, je hebt de deur van je middelbare school bijna achter je dichtgetrokken. Voor je de vakantie induikt, nog een laatste opdracht: je studiekeuze voor volgend jaar. Op de infodag van zaterdag 29 juni 2019 zetten we je op weg.

Durf je de knoop nog niet doorhakken? Of lijkt het aanbod aan opleidingen en hogescholen je nog één grote knoop? Kom dan naar de Howest-infodag in Brugge en Kortrijk. 

Let wel: Enkel de campussen in Brugge en Kortrijk worden tijdens deze infodag geopend.  

Infodag 27 april 2019

Nu de paasvakantie achter de rug is, is de laatste rechte lijn ingezet naar het einde van het schooljaar. Het betekent ook dat het academiejaar 2019-2020 met rasse schreden nadert. Tijd voor je studiekeuze!

Zit je in het laatste jaar middelbaar en twijfel je nog tussen verschillende opleidingen? Of ben je er nog niet uit in welke stad en aan welke hogeschool je wil gaan studeren? Kom dan naar de infodag van zaterdag 27 april 2019 in Brugge en Kortrijk.

Infodag zaterdag 30 juni

20180615_Howest_Infodag_mailbanner_1200x628px3.jpg

Op zaterdag 30 juni openen we de deuren tijdens onze infodag van 10 tot 16 uur. Ervaar de sfeer op onze campussen in Kortrijk en Brugge, ontmoet onze lectoren en studenten. Bezoek de leslokalen, aula’s, studentenrestaurants, labo’s, ateliers en bibliotheken. Of laat je op sleeptouw nemen tijdens een van de georganiseerde rondleidingen. 

Infodagen 2019

Studeren aan Howest wil zeggen: kiezen voor kwaliteitsvol onderwijs, uitstekende coaching doorheen je studietraject en een diploma dat je voorsprong geeft op de arbeidsmarkt. 

400 leerlingen secundair onderwijs bezoeken maandag en dinsdag de MVO-beurs van Howest Bedrijfsmanagement

Op maandag 29 en dinsdag 30 april 2019 zakken meer dan 400 scholieren uit 18 secundaire scholen af naar de Howest-campus in Brugge om er met studenten Bedrijfsmanagement in debat te treden over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Aan de hand van demo’s, gastsprekers en beursstanden gaan ze dieper in op de economische evoluties van de toekomst met focus op duurzaam ondernemen.

De nieuwe vennootschapsbelasting

Een belangrijke hervorming van het vennootschapsrecht

In het nieuwe vennootschapsrecht wordt het aantal vennootschapsvormen van 17 naar 4 herleid, elk met zijn specifieke aandachtspunten, voor- en nadelen en doelstellingen.

De introductie van de besloten vennootschap gaat bovendien gepaard met een aantal interessante, nieuwe mogelijkheden. Laurens De Cock van SBB Accountants & Adviseurs geeft toelichting.

Data en locatie

Graag meer weten over de nieuwe regels voor vennootschappen en samenwerkingsvormen?