Banaba Bio-informatica

Infodag 29 juni 2019

Ziezo, je hebt de deur van je middelbare school bijna achter je dichtgetrokken. Voor je de vakantie induikt, nog een laatste opdracht: je studiekeuze voor volgend jaar. Op de infodag van zaterdag 29 juni 2019 zetten we je op weg.

Durf je de knoop nog niet doorhakken? Of lijkt het aanbod aan opleidingen en hogescholen je nog één grote knoop? Kom dan naar de Howest-infodag in Brugge en Kortrijk. 

Let wel: Enkel de campussen in Brugge en Kortrijk worden tijdens deze infodag geopend.  

Infodag 27 april 2019

Nu de paasvakantie achter de rug is, is de laatste rechte lijn ingezet naar het einde van het schooljaar. Het betekent ook dat het academiejaar 2019-2020 met rasse schreden nadert. Tijd voor je studiekeuze!

Zit je in het laatste jaar middelbaar en twijfel je nog tussen verschillende opleidingen? Of ben je er nog niet uit in welke stad en aan welke hogeschool je wil gaan studeren? Kom dan naar de infodag van zaterdag 27 april 2019 in Brugge en Kortrijk.

Infodag zaterdag 30 juni

20180615_Howest_Infodag_mailbanner_1200x628px3.jpg

Op zaterdag 30 juni openen we de deuren tijdens onze infodag van 10 tot 16 uur. Ervaar de sfeer op onze campussen in Kortrijk en Brugge, ontmoet onze lectoren en studenten. Bezoek de leslokalen, aula’s, studentenrestaurants, labo’s, ateliers en bibliotheken. Of laat je op sleeptouw nemen tijdens een van de georganiseerde rondleidingen. 

Infodagen 2020

Studeren aan Howest wil zeggen: kiezen voor kwaliteitsvol onderwijs, uitstekende coaching doorheen je studietraject en een diploma dat je voorsprong geeft op de arbeidsmarkt. 

Infodag 29 augustus 2020

Ben je al zeker van je studiekeuze? Of heeft de zomervakantie geen raad gebracht? Hoe dan ook is de Howest-infodag op 29 augustus 2020 méér dan het bezoeken waard:

De kogel is door de kerk?

Op de infodag kan je je op de campussen inschrijven tussen 10 en 13 uur. Check wel wat je zeker niet mag vergeten mee te brengen.

Infodag 27 juni 2020

Aan je middelbaar is bijna een einde gekomen, terwijl de grote vakantie nog moet beginnen. Een mooi vooruitzicht, maar ook een uitdaging van formaat. Want nu moet je je studiekeuze voor volgend jaar maken. Om je op weg te helpen, nodigen we jou graag uit op onze infodag op 27 juni 2020.

Kan je de knoop niet doorhakken? Of is de veelheid aan opleidingen en hogescholen voor jou één onontwarbare knoop? Kom dan naar de Howest-infodag in Brugge, Kortrijk en Oudenaarde.  

Infodag 9 mei 2020

De paasvakantie is al even achter de rug, de laatste rechte lijn naar het einde van het schooljaar ingezet. Dat betekent ook dat academiejaar 2020-2021 met rasse schreden nadert en dat het dus tijd wordt voor je studiekeuze!

Zit je in het laatste jaar middelbaar en twijfel je nog tussen verschillende opleidingen? Of ben je er nog niet uit waar je wil gaan studeren? Op de Howest-infodag van … in Brugge, Oudenaarde en Kortrijk vind je misschien het antwoord op die vragen.

Alumnibijeenkomst BLT + BIT

  • Hef je samen met ons het glas op 2020?
  • Evalueer je als BLT-alumnus mee de posters die de laatstejaarsstudenten maakten van hun onderzoeks- en dienstverleningsprojecten?
  • Stel je als BIT-alumnus jouw werk voor aan de huidige bio-informaticastudenten?
  • Wil je herinneringen aan jouw mooie Brugse studententijd naar boven halen?
  • Wil je jouw medestudenten van weleer en jouw lectoren nog eens terug zien?
  • Kom je netwerken met andere afgestudeerden?