personeel en hr

Infodag zaterdag 30 juni

20180615_Howest_Infodag_mailbanner_1200x628px3.jpg

Op zaterdag 30 juni openen we de deuren tijdens onze infodag van 10 tot 16 uur. Ervaar de sfeer op onze campussen in Kortrijk en Brugge, ontmoet onze lectoren en studenten. Bezoek de leslokalen, aula’s, studentenrestaurants, labo’s, ateliers en bibliotheken. Of laat je op sleeptouw nemen tijdens een van de georganiseerde rondleidingen. 

Infodag zaterdag 21 april

Op zaterdag 21 april openen alle Howest-campussen in Kortrijk en Brugge tussen 10 en 16uur de deuren. Onze lectoren en studenten staan voor je klaar en informeren je graag over de opleidingen en het studiemateriaal. Bezoek de leslokalen, aula’s, labo’s, ateliers, bibliotheken en studentenrestaurants. Of laat je op sleeptouw nemen tijdens een van de georganiseerde rondleidingen. 

Howest vacatures

Howest is een wendbare organisatie die flexibel, daadkrachtig en adequaat inspeelt op veranderende maatschappelijke contexten.

Als kennisorganisatie integreert Howest toonaangevend, maatschappelijk relevant en competentiegericht onderwijs, valorisatiegericht onderzoek en dienstverlening in haar opleidingen.

Zij kan hiervoor rekenen op de opleidingsteams, onderzoeksteams en een structuur van ondersteunende diensten.