personeel en hr

Howest schakelt over naar code oranje

Vanaf woensdag 21 oktober 2020 schakelt Howest – in samenwerking met Vives – over naar code oranje. Uit voorzorg. Dankzij de genomen maatregelen uit code geel blijft het aantal besmettingen in beide hogescholen namelijk erg klein. Nu de coronacurves in het hele land echter pijlsnel de hoogte in schieten, nemen Howest en Vives, in navolging van heel wat andere Vlaamse universiteiten en hogescholen, nu ook extra voorzorgen. 

Online infodag op zaterdag 27 juni of bezoek de campus die dag op afspraak

Maak kennis met Howest op zaterdag 27 juni

Online infodag

Zaterdag 27 juni wordt voor Howest – maar ook voor jou – een belangrijke dag. Een interessante dag ook, want tussen 10 uur en 16 uur vind je op howest.be/online-infodag tonnen informatie.

Rechtstreeks vragen stellen aan lectoren en studenten? Opleidingsprogramma’s checken? Cursusmateriaal inkijken? Of livesessies van de verschillende opleidingen volgen? Tijdens de online infodag kan het allemaal.

Infodag 29 juni 2019

Ziezo, je hebt de deur van je middelbare school bijna achter je dichtgetrokken. Voor je de vakantie induikt, nog een laatste opdracht: je studiekeuze voor volgend jaar. Op de infodag van zaterdag 29 juni 2019 zetten we je op weg.

Durf je de knoop nog niet doorhakken? Of lijkt het aanbod aan opleidingen en hogescholen je nog één grote knoop? Kom dan naar de Howest-infodag in Brugge en Kortrijk. 

Let wel: Enkel de campussen in Brugge en Kortrijk worden tijdens deze infodag geopend.  

Infodag 27 april 2019

Nu de paasvakantie achter de rug is, is de laatste rechte lijn ingezet naar het einde van het schooljaar. Het betekent ook dat het academiejaar 2019-2020 met rasse schreden nadert. Tijd voor je studiekeuze!

Zit je in het laatste jaar middelbaar en twijfel je nog tussen verschillende opleidingen? Of ben je er nog niet uit in welke stad en aan welke hogeschool je wil gaan studeren? Kom dan naar de infodag van zaterdag 27 april 2019 in Brugge en Kortrijk.