Cultuur

"Op regelmatige basis laten we de campus bruisen. Denk aan een cinema – avond, quiz, goochelaar op de campus ... Enjoy! Hou de kalender in de gaten om op de hoogte te blijven van de geplande events!"

Brugge

howest illustraties_locatie cropped.png

Fan van cultuur? Dan word je zeker enthousiast van volgende initiatieven! 

  • Het online platform www.jongvolk.be. Hun doel? Tonen dat Brugge krioelt van toffe hangout-plekken en jongeren met straffe verhalen, gekke ideeën en ambitieuze plannen. 
  • Concerten meepikken zonder veel te betalen? Maak kennis met het jongerentarief van Cactus en geniet van €3 korting op de vvk-prijs bij alle clubconcerten. Meer informatie 
  • Ook het concertgebouw en het cultuurcentrum van Brugge pakken uit met leuke projecten en een enthousiaste jongerenwerking: en
  • Fan van musea? Neem dan zeker een kijkje op briklyoung.be
  • Last but not least: op regelmatige basis pakt ook Brugge Studentenstad uit met culturele avonden. In het aanbod onder andere concerten, comedyshows en theater. Nieuwsgierig? Neem dan zeker een kijkje op onze agenda op Canvas! 

Kortrijk

howest illustraties_locatie cropped.png

Ook in Kortrijk krijgt cultuur een bijzondere plek in het aanbod.
Filmavond student@buda en theatervoorstelling student@antigone zijn steeds voltreffers in het studentenleven!

Iedere maand wordt er voor €4 een film aangeboden. Tickets kan je verkrijgen via www.budakortrijk.be

Volg het aanbod via :  www.kortrijkstudentenstad.be  Er worden talrijke andere evenementen georganiseerd zoals, Het Student Welcome Concert, De Grote studentenquiz, De Midnightswim, De Kiekenfuif en het galabal van Centaura. 

Alle activiteiten zijn terug te vinden via de kalender van stuvo, tickets koop je aan in je stuvo-kantoor!

 

Zot van organiseren?

howest illustraties_uniek cropped.png

Ben jij een creatieve, ondernemende en/of geëngageerde student? Je wil samen met ons mooie actieve of culturele events realiseren die gericht zijn naar alle studenten van Howest en UGent campus Kortrijk? Maak je dan snel bekend! Stuvo ondersteunt jullie met raad en daad en zorgt voor een financieel duwtje in de rug.

Zit je al met een concreet idee? Vul dan dit formulier in!

Contact

howest illustraties_Nog vragen- cropped.png

Nog vragen?

Contacteer een van onze medewerkers.

Brugge

Kortrijk

Privacy

De medewerkers van de dienst studentenvoorzieningen respecteren jouw privacy. Voor je inschrijving voor studentenactiviteiten worden gegevens van jou verzameld en verwerkt.

Alle informatie over welke gegevens verwerkt worden en hoe we hier op een correcte manier mee omgaan, kan je hier nalezen.