Cultuur

"Op regelmatige basis laten we de campus bruisen. Denk aan een cinema – avond, quiz, goochelaar op de campus ... Enjoy! Hou de kalender in de gaten om op de hoogte te blijven van de geplande events!"

Brugge

howest illustraties_locatie cropped.png

In Brugge kan je ook genieten van de voordelen van de Brugge Leeft pas. Deze voordelenpas zorgt ervoor dat je je centjes op zak kan houden en toch kan genieten van tal van activiteiten in Brugge.

Belangrijk om weten is dat je op vertoon van je Brugge Leeft pas € 2,5 korting kan krijgen op voorstellingen via In & Uit. Meer info.

Brugge studentenstad zet ook in op een aantal culturele avonden waarbij studenten voor slechts €5 kunnen genieten van een toffe avond. In het aanbod onder andere concerten, comedyshows en theater. Koop je ticket snel in het stuvo–kantoor!

Benieuwd naar de voorstellingen van dit academiejaar? Bekijk ze via onze kalender!

Kortrijk

howest illustraties_locatie cropped.png

Ook in Kortrijk krijgt cultuur een bijzondere plek in het aanbod.
Filmavond student@buda en theatervoorstelling student@antigone zijn steeds voltreffers in het studentenleven!

Iedere maand wordt er voor €4 een film aangeboden. Tickets kan je verkrijgen via www.budakortrijk.be

Volg het aanbod via :  www.kortrijkstudentenstad.be  Er worden talrijke andere evenementen georganiseerd zoals, Het Student Welcome Concert, De Grote studentenquiz, De Midnightswim, De Kiekenfuif en het galabal van Centaura. 

Alle activiteiten zijn terug te vinden via de kalender van stuvo, tickets koop je aan in je stuvo-kantoor!

 

Zot van organiseren?

howest illustraties_uniek cropped.png

Ben jij een creatieve, ondernemende en/of geëngageerde student? Je wil samen met ons mooie actieve of culturele events realiseren die gericht zijn naar alle studenten van Howest en UGent campus Kortrijk? Maak je dan snel bekend! Stuvo ondersteunt jullie met raad en daad en zorgt voor een financieel duwtje in de rug.

Zit je al met een concreet idee? Vul dan dit formulier in!

Contact

howest illustraties_Nog vragen- cropped.png

Nog vragen?

Contacteer een van onze medewerkers.

Brugge

Kortrijk

Privacy

De medewerkers van de dienst studentenvoorzieningen respecteren jouw privacy. Voor je inschrijving voor studentenactiviteiten worden gegevens van jou verzameld en verwerkt.

Alle informatie over welke gegevens verwerkt worden en hoe we hier op een correcte manier mee omgaan, kan je hier nalezen.