Onze campussen

Onze campussen in Brugge

howest illustraties_locatie cropped.png

Ontspanning op de campus

In campus Rijselstraat kan je in de gang richting de tweede cafetaria een pingpongtafel en kickertafels terugvinden. Palletjes en balletjes kunnen uitgeleend worden aan het onthaal. Veel spelplezier gewenst!

In campus Sint-Jorisstraat kan je een balletje werpen op het binnenplein of gebruik maken van de kickertafels in de Brazilzaal. Een basketbal of kickerballetje kan je uitlenen aan het onthaal.
In de inkomhal staan verschillende piano’s die vrij gebruikt mogen worden door studenten. Laat jezelf van je meest muzikale kant zien!

Studentenrestaurants

Op beide campussen kan je genieten van het studentenrestaurant.

Onze campussen in Kortrijk

howest illustraties_locatie cropped.png

Ontspanning op de campus

In campus Graaf Karel De Goedelaan kan je buiten pingpongen of kicker spelen in 't Obee. Pingpongpalletjes en balletjes kan je ophalen aan het onthaal. Verder zijn er ook gratis kaartspelen te ontlenen.
Tot slot kan je op deze campus ook even een terrasje doen in ’t bunkertje, het campuscafé van studentenclub Centaura. Enjoy!

In The Square is een pingpongtafel voorzien die gratis kan gebruikt worden. Op vertoon van je studentenkaart ontleen je het juiste materiaal bij het onthaal. Geniet ervan!

In campus Budafabriek is er een kickertafel voorzien die gratis gebruikt kan worden. Veel plezier!

In campus The Level kan je gebruik maken van een pingpong tafel, kickerspel en mobiel badminton net. Al het benodigde materiaal is te ontlenen bij het onthaal op vertoon van je studentenkaart.