Contacteer ons

Via mail

  • Van plan om te ondernemen?
  • Speel je met een idee maar wil je toch graag even overleggen?
  • Je businessplan laten checken door een expert?
  • Wil je andere student-ondernemers leren kennen?

Om het even met welke vraag je zit. Stuur een mailtje naar ondernemen@howest.be! We nemen snel contact met je op.

Volg ons online

Volg ons op de sociale media om op de hoogte te blijven van wat er binnen (én buiten) Howest gebeurt voor student-ondernemers. Zo kom je o.a. te weten wanneer er interessante events zijn, aan welke wedstrijden je kunt deelnemen, wanneer student-ondernemers samen afspreken, …

Volg ons op: Twitter, Facebook, Instagram

Heb je zelf ook wel het een en ander te melden? Stuur een mailtje naar ondernemen@howest.be en we voegen je toe aan onze (gesloten) groep waar je met andere (student-) ondernemers in gesprek kunt gaan. 

Ondernemerscoaches

Bij Howest Onderneemt hebben we verschillende ondernemerscoaches. Die trouwens zelf ook allemaal een eigen bedrijf runnen. Je kunt bij hen terecht met werkelijk al je ondernemersvragen. Iedereen is welkom: van de student die nog maar droomt van een eigen project tot de student-ondernemer die advies wil bij de verkoop van zijn bedrijf. En dit ongeacht je opleiding of campus. De ondernemerscoaches vind je zowel in Kortrijk als in Brugge.

Combineer je studies met ondernemen? Doe er je voordeel mee en contacteer de ondernemerscoaches.

Lieselotte Vantomme

Voor opleidingen in Kortrijk
lieselotte.vantomme@howest.be
+32 486 36 79 71

Maak een afspraak

Vic Vansevenant

Vic staat in voor de organisatie van de Start-Up School en de wekelijkse coaching van studenten.  Daarnaast volgt hij als project researcher het Europese Cupido project op waarvoor Howest een mooc aan het ontwikkelen is omtrent intrapreneurship & entrepreneurship in creative industries. Vic heeft een bijzondere interesse voor creatives, energy and tech platforms maar staat ook open om studenten uit andere vakgebieden bij te staan met raad en daad.

Start-Up School en Opleidingen in Brugge
vic.vansevenant@howest.be
+32 474 12 36 09

Maak een afspraak