AI Business Professional (keuzetraject)

Bachelor Toegepaste Informatica

AI Business Professional
"Artificial Intelligence is the new electricity. - Andrew Ng"

Denk je graag technisch maar ook out-of-the-box? Volg je de laatste digitale innovaties op de voet? En bovenal, wil je bedrijven en organisaties dit potentieel helpen omzetten tot toegevoegde waarde? Welkom bij het traject AI Business Professional!

Als AI Business Professional word je uitgedaagd om voorbij de huidige implementaties van ICT te kijken. Innovaties binnen hardware en software zorgen voor een ongekend potentieel aan nieuwe, disruptieve technologieën. Denk maar aan Augmented Reality voor een betere user interface, Blockchain voor de opslag van gegevens en Artificiële Intelligentie voor de verwerking ervan.

Voor bedrijven en organisaties is het niet vanzelfsprekend om hier vlot op in te pikken. Nieuwe technologieën vragen om nieuwe competenties en zelfs andere werkmethodes. Om efficiënter te werk te gaan en om relevant te blijven hebben ze nood aan onze toegepaste profielen.

Wij stomen jou dan ook klaar om deze uitdagingen tot opportuniteiten om te buigen, zodat er optimalisatie en zelfs innovatie tot stand kan komen.

Keuzetrajecten van de opleiding Bachelor Toegepaste Informatica

Afstudeerrichting
Keuzetraject