Digital Office Tools

Howest office management
"Het specialisatietraject Digital Office Tools (DOT) is bedoeld voor elke professional die zijn werk efficiënter wil uitvoeren met behulp van digitale officetools."

De opleiding Digital Office Tools (DOT) richt zich tot iedereen die zich wil bijscholen in het gebruik van office tools. Je hoeft geen bachelordiploma te hebben om de opleiding te volgen, maar een basiskennis ICT bevelen we wel aan.

Opleidingsonderdelen: pc-tools, Office 365 apps (SharePoint, MS Teams, OneDrive, OneNote,..), Social Media, MS Word Advanced, MS Excel Advanced, Databeheer, datatransfer binnen MS Office, Basis PowerBI

De cursussen zijn volledig in zelfstudie. Er wordt een leerpad en didactisch materiaal aangeboden via ons elektronisch leerplatform LEHO. Regelmatig worden vrijblijvend online contactmomenten georganiseerd voor eventuele vragen of problemen.

Ontdek de opleiding Digital Office Tools (DOT)

Opleidingsprogramma

De opleiding is gespreid over twee semesters en bevat 4 modules (16 studiepunten in totaal). Wie niet de volledige opleiding wil volgen, kan ook inschrijven voor 1 of meerdere modules.

Praktische info

De start wordt gegeven met een fysiek contactmoment op de campus BST1 Brugge op donderdag 15 september 2022 om 18u en wordt afgesloten met een drankje. Alle andere contactmomenten en de examens gaan online door.