Programma

Tijdens dit postgraduaat krijgen professionals een degelijke opleiding om alle cruciale aspecten van RPA succesvol te integreren in grote en kleine organisaties. Hiervoor bieden wij de volgende modules aan:

Business analysis

Hoe voeren we een goede analyse van bedrijfsprocessen uit en hoe kunnen we tot een verbetering van deze processen komen voordat we overgaan tot automatisering? Waar kunnen we de cruciale informatie vinden om dit in de praktijk uit te werken en hoe rapporteren we onze bevindingen? We gaan dieper in op zaken zoals process mining, task capture en BPMN.

RPA

wat zijn de verschillende tools die we kunnen gebruiken voor automatisering? En hoe bouwen we op een goede manier een proces op? We zullen dieper ingaan op UiPath Studio en de bijbehorende architectuur. Hoe doen we aan test automation, version control, custom element development en meer. 

Low code

De groeiende populariteit van low code development kunnen we zeker niet ontkennen en daarom zullen we deze tools ook van dichterbij bekijken. Wat zijn de voordelen en hoe kunnen we deze tools gebruiken in de praktijk? Wat is hun rol binnen het grotere iRPA verhaal? 

Architectuur & security

Een goede introductie tot cybersecurity en architectuur kan zelfs voor business professionals de nodige basis leggen om organisaties te helpen om de juiste keuzes te maken.

AI

Wat is artificiële intelligentie en hoe bouw je een model op? Welke tools zijn er die ons helpen om modellen toe te voegen aan onze processen? En hoe doen we dit op een veilige manier? 

Eindopdracht

Al deze modules komen samen in een grote eindopdracht waar een bedrijfsproces geanalyseerd dient te worden en gedocumenteerd met de ontwikkeling van een proces. Tot slot volgt het toevoegen van een AI-component.