Postgraduaat Intelligent Robotic Process Automation

Intelligent Robotic Process Automation

Organisaties in gelijk welke sector krijgen te maken met processen die ze vaak manueel moeten doorlopen. Deze processen zijn veelal repetitief, saai én duur. Het is dan ook geen verrassing dat RPA, ofwel Robotic Process Automation, zo snel aan populariteit wint. 

Volgens sommigen bestaat RPA louter uit eenvoudige processen, maar dit is lang verleden tijd. Waar RPA zich vroeger alleen focuste op de User Interface (UI) van applicaties, krijgen we vandaag veel meer mogelijkheden aangeboden. Er is vandaag een hele rijke sector aan oplossingen in staat tot het automatiseren van complexe processen. Er is ook de trend richting hyperautomation en intelligent RPA (iRPA), waarbij artificiële intelligentie (AI) gebruikt wordt om nog complexere processen te beheren en te automatiseren. 

Het grote voordeel van Robotic Process Automation is dat ook professionals met een minder technische achtergrond een belangrijke rol op zich kunnen nemen. Een basiskennis van AI, computerwetenschapen en toegepaste informatica is voldoende om beter te begrijpen waar de grote voordelen voor organisaties te vinden zijn. 

Ontdek de opleiding Intelligent Robotic Process Automation

Programma

Tijdens dit postgraduaat krijgen professionals een degelijke opleiding om alle cruciale aspecten van RPA succesvol te integreren in grote en kleine organisaties.

Praktisch

De opleiding is voornamelijk gericht op professionals die focussen op procesverbetering, innovatie & automatisering. 

Ben je al overtuigd van je studiekeuze? Nu inschrijven