Postgraduaat Functional Training Performance coach

(postgraduaat) Functional Training Performance coach
"De opleiding tot Functional Training Performance coach is een officieel postgraduaat, exclusief in samenwerking met Functional Training Academy!"

Heb jij een vooropleiding Bachelor/Master LO, sport en bewegen of kinesitherapie met een parate kennis van biomechanica? Dan ben jij misschien de juiste kandidaat.

Het gaat dus om een vervolgopleiding voor studenten die al een bachelor- of masterdiploma op zak hebben. In het kader van de verdere professionele vorming streven postgraduaten naar een verdieping of een verbreding van de competenties verworven in de vooropleiding. Wie slaagt in de evaluatie op het einde van het academiejaar ontvangt zoals decretaal voorzien een getuigschrift van postgraduaat. Dit getuigschrift kan enkel uitgereikt worden door de hogescholen en universiteiten voor een opleidingstraject met een studieomvang van ten minste 20 studiepunten. Een opleiding dus met het nodige “sérieux”. De plaatsen zijn beperkt to max.24

Meer nieuws over de concrete van heropstart van dit postgraduaat volgt! 
Ben je graag als eerste op de hoogte stuur dan nu alvast een mail naar max@functionaltraining.be

Ontdek de opleiding Functional Training Performance coach

Programma

Heb jij een vooropleiding Bachelor/Master LO, sport en bewegen of kinesitherapie met een parate kennis van biomechanica? Dan ben jij misschien de juiste kandidaat.

Waar heb ik les?

Sportinnovatiecampus Brugge

De Sportinnovatiecampus in Brugge is een modern sportcomplex. Het is een gemeenschappelijk project van Howest en Sport Vlaanderen en telt maar liefst vijftien sportzalen. De indoorsportmogelijkheden zijn er dus eindeloos. Van fitness over squash tot muurklimmen. Ook in openlucht sport je er naar hartenlust. Rondjes afhaspelen op de Finse piste, sprintjes trekken op de atletiekpiste of een balletje trappen op het voetbalveld? Er is zelfs een wielerpiste met in het midden een skeelerpiste, basketbal- en volleybalterreinen. De ideale locatie dus als ondersteuning van de lessen of om te ontspannen erna. De Sportinnovatiecampus zet ook moderne technologie in. Zo kan je in de SportsCube - Active Gaming de theorie uit de anatomieles levensecht instuderen. Camera’s maken dan weer live feedback mogelijk tijdens de praktijkgerichte sessies.

Contact details:

Nijverheidsstraat 112
8310 Brugge
+32 50 68 27 75
brugge@howest.be
Meer info en routeplan