Postgraduaat Didactisch ICT-Coördinator

Postgraduaat Didactisch ICT-Coördinator

Een ICT-coördinator in het leerplichtonderwijs is een duizendpoot, een manusje-van-alles wat ICT betreft. Hij/zij is een innovator, pedagogisch ondersteuner, beleidsmedewerker, mediacoach, netwerkbeheerder, technicus, webbeheerder, helpdeskmedewerker, softwareontwikkelaar, LMS-beheerder, …. Wil jij ook zo’n breed inzetbaar profiel worden? Dat kan via dit postgraduaat!

Je hebt enkel een voorkennis van Windows en basic ICT-skills nodig voor inschrijving. De rest leren wij jou aan! Heb je al bepaalde diepgaander voorkennis op het didactische en/of technische vlak, dan krijg je een traject op maat met de nodige vrijstellingen.

Ontdek de opleiding Postgraduaat Didactisch ICT-Coördinator

De opleiding

De opleiding Didactisch ICT-coördinator is een multidisciplinair postgraduaat dat een didactische pijler combineert met een technische pijler.

Programma

Het postgraduaat Didactisch ICT-Coördinator loopt over 2 academiejaren en wordt opgebouwd uit diverse modules, vrijstellingen op basis van eerder behaalde diploma’s zijn voorzien

Praktische info

De blended aanpak in het postgraduaat maakt het tijds- en plaatsonafhankelijk leren mogelijk. Zo kan je jouw studie optimaal combineren met werk en gezin.