Praktisch

Doelgroep en voorwaarden

howest illustraties_programma cropped.png

De specialisatie richt zich tot medewerkers die werkzaam zijn in de medische moleculaire diagnostiek en meer willen te weten komen over hoe bio-informatica kan aangewend worden in de dagdagelijkse praktijk. 

Data, locatie, catering, laptop

howest illustraties_programma cropped.png

De opleiding bestaat uit zeven praktijkgerichte sessies. Elke sessie begint met een  theoretische inleiding, gevolgd door oefeningen, casestudies … 

De sessies gaan steeds door op maandag (zie bij Programma). Per lesdag zijn er telkens 7 contacturen voorzien (van 9u-12u en van 13u-17u). 

De sessies gaan door in Howest, Campus Brugge Station - BST5

Tijdens de pauzes wordt er koffie, thee en water voorzien; over de middag zijn er belegde broodjes en verse soep. 

De deelnemers brengen zelf een laptop mee naar de sessies met als vereiste Windows 10.

Inschrijven

howest illustraties_programma cropped.png

Registratie voor deze navormingscyclus zal mogelijk zijn vanaf mei 2022.

Wil je graag op de hoogte blijven wanneer de registraties starten, neem dan contact op met griet.vanbillemont@howest.be.

Verwerking (evaluatie)

howest illustraties_programma cropped.png

Na elke sessie volgt er een opdracht om de geziene materie te kunnen verwerken. Hiervoor worden na de eerste vijf sessies oefeningen meegegeven die je thuis verwerkt en ten laatste een week voor de volgende sessie indient.

Na sessie 6 wordt een taak gemaakt waarin ofwel de IT-infrastructuur ofwel de beveiliging van de data op jouw werkplek wordt beschreven. Over de laatste sessie volgt een korte online bevraging (open boek).

Na het volgen van alle sessies en het verwerken van de leerstof zoals hierboven beschreven, wordt een getuigschrift overhandigd. Er kunnen ook afzonderlijke aanwezigheidsattesten voorzien worden.