Praktische info

Je kunt het volledige traject op eigen tempo volgen en tegelijk persoonlijk begeleid worden. Voor elk thema doorloop je een interactief leerpad en werk je een opdracht uit die je meteen kunt inzetten in je lespraktijk.

Aanpak

Je kunt het traject volledig zelfstandig afleggen via interactieve leerpaden. Je kiest zelf het tempo en kan opdrachten indienen op tijdstippen die voor jou passen.

We starten wel graag met een fysiek lesmoment en ronden af met een presentatie en intervisiemoment op de campus in Brugge. Tussendoor voorzien we online momenten om in te gaan op vragen en ervaringen uit te wisselen.

Je lector is steeds bereikbaar via mail om tussendoor begeleiding en ondersteuning te bieden.

Waar?

De fysieke contactmomenten vinden plaats in Howest Campus Brugge Station – BST 5.

Lestijden

  • Woensdag 15 februari 2023 van 14u tot 16u lesmoment op campus
  • Woensdag 15 maart 2023 van 13u30 tot 16u00 online monitoraat
  • Woensdag 26 april 2023 van 13u30 tot 16u00 online monitoraat
  • Woensdag 10 mei 2023 van 14u tot 16u intervisiemoment op campus

Evaluatie en getuigschrift

  • Er zijn geen examens. 
  • De evaluatie bestaat uit deeltoetsen en deelopdrachten.
  • Het volledig volgen van het traject leidt tot een attest van deelname en een vrijstelling voor het postgraduaat Digitale didactiek.

Lesmethode en interactief leerplatform

Alle inhouden zijn uitgewerkt in interactieve leerpaden binnen het digitaal studieplatform. Na het doorlopen van een module volgt een assessment en een opdracht.

Inschrijven

Inschrijven kan via onderstaand formulier.

De prijs voor dit vormingstraject bedraagt 295 euro. Wil je met enkele collega’s uit dezelfde school de opleiding volgen, dan betaalt de tweede deelnemer 245 euro en vanaf de derde deelnemer betaal je 195 euro.

Facturatieadres