Web focus (keuzetraject)

*Web Focus is een keuzetraject binnen Multimedia en Informatietechnologie (graduaat Industriële informatica, multimedia)

De vraag naar goed geschoolde front-end webdevelopers is nog nooit zo hoog geweest! In het keuzetraject Web Focus bieden we hier een antwoord op.

Elk bedrijf wil momenteel een professioneel ontworpen website. Dit kan van een eenvoudige online aanwezigheid tot een heuse webshop gaan.

Webagencies zijn daarom op zoek naar front-end developers die gebruikersvriendelijke websites maken die zijn afgestemd op de huisstijl van de klant. Om als front-end developer te starten moet je ook technisch onderlegd zijn in de huidige webtechnologieën.

In het keuzetraject Web Focus leer je oog te hebben voor goed ontworpen websites en verdiep je je in de huidige webtalen (HTML, SCSS, Javascript, React,…)

De websites die je leert maken zijn nooit saai! We leren je kleine animaties maken en zorgen dat onze websites zich perfect aanpassen aan het toestel van de gebruiker.

In de extra vakken van dit keuzetraject leer je meer geavanceerde technieken om websites te bouwen en maak je kennis met content management systemen waardoor je snel complexe websites kan bouwen.

Op het einde van elk semester breid je je portfolio uit met een nieuw websiteproject. Deze projecten bieden je de mogelijkheid om je bestaande kennis te versterken en nieuwe technologieën aan te leren.
Deze waaier aan projecten zal je toekomstige werkgever een goed beeld geven van wat je allemaal in je mars hebt.

Waar kan je later met je diploma terecht? In een webagency als werknemer/freelancer of start als zelfstandige een eigen creatieve studio.
Kortom, er is véél mogelijk met Web Focus!

Keuzetrajecten van de opleiding Graduaat Multimedia en Informatietechnologie

Afstudeerrichting
Keuzetraject