Jouw toekomst

Aan de slag met je diploma!

howest illustraties_kwaliteitslabel cropped.png

Slaag je voor de opleiding, dan ontvang je je diploma hoger onderwijs (Associate degree) Industrieel informatica, multimedia. Enkele mogelijkheden waar je aan de slag kunt:

  • Als frontend-ontwerper van websites kan je aan de slag binnen gespecialiseerde marketing- of webdevelopmentbedrijven. Grotere bedrijven hebben vaak een specialist in dienst. Ook binnen deze bedrijven kan je solliciteren.
  • Je kan tevens als freelance webdeveloper aan de slag. Tijdens de opleiding verzamel je de kennis en vaardigheden om als freelancer aan de slag te gaan. 

 

    Volg een verkort traject naar de bacheloropleiding

    howest illustraties_cursusmateriaal cropped.png

    Ben je afgestudeerd binnen Multimedia-  en informatietechnologie maar wil je nog verder verdiepen in deze materie? Dat kan je - dankzij een verkort traject - voor het diploma van professionele bacheloropleiding MCT (uitstroomprofiel Web App Developer) gaan. Je hebt immers al heel wat kennis en vaardigheden opgedaan tijdens je graduaatsopleiding over het frontend verhaal.  

    Via dit verkort traject kan je deze kennis verder verdiepen en uitbreiden met de kennis over de backend. Nadien mag je jezelf niet enkel frontend, maar een ook volwaardige fullstack-webdeveloper noemen met de kennis van zowel de front- als de backend.