Onze troeven

Wil je graag weten welke troeven we je kunnen bieden? Neem dan snel hier en kijkje!

Doen, doen, doen!

Hoe leer je nieuwe vaardigheden aan? Wij geloven dat er maar één manier is: doen, doen, doen! Het inoefenen van vaardigheden op het vlak van organiseren, creëren en communiceren, staat van bij het begin van de opleiding centraal. Door veel te oefenen en snel feedback te krijgen, groei je al gauw uit tot die medewerker waar iedereen op kan rekenen. Geen theorie om de theorie, enkel de theorie die je nodig hebt.

De evaluaties van de verschillende modules zijn dus niet enkel kennisexamens, maar vooral ook veel permanente evaluatie. Zo kan je heel het semester door laten zien wat je in huis hebt.

Leren op de werkplek

Leren in de klas is interessant. Maar leren op de werkplek is nog interessanter.

In de graduaatsopleiding Marketing- en Communicatiesupport  is maar liefst één derde van de opleiding werkplekleren. Bedrijfsbezoeken, inspiratiedagen, een business week, een event organiseren, een beursstand maken en aan de slag gaan met concrete projecten uit het werkveld in Agency on Campus; het staat allemaal op de planning. In het eerste jaar ga je bovendien 5 weken op stage. In het tweede jaar rond je je studies af met een stage van 15 weken.

Lectoren met praktijkervaring

Het docententeam bestaat uit lesgevers die allemaal ervaring hebben in de wereld van marketing en communicatie. Zij weten wat de bedrijven nodig hebben en wat jij al kan. Van wie kan je beter leren dan van de pro’s?

Kies na je eerste jaar

In het eerste opleidingsjaar maak je kennis met zowel marketing als communicatie Op die manier ontdek je welke van beide jou het meeste boeit. Zo weet je welke richting je best uitgaat in het tweede jaar: marketing- of communicatiesupport.

Ben je een salestype en wil je je commerciële flair aanscherpen? Dan kies je best voor marketingsupport. Of zit er eerder een creatieveling in jou verscholen? Dan is communicatiesupport je ding! In deze afstudeerrichting pas je de nodige communicatietechnieken toe en werk je communicatieconcepten uit en maak je contentplannen op.

Kies zelf waar je studeert

De opleiding wordt aangeboden in Kortrijk én in Brugge. Je kiest dus zelf waar je je opleiding volgt. Graag dicht bij huis? Dat kan. Graag ver van huis? Kan ook.
Na het eerste jaar kun je zelfs probleemloos overstappen van de ene campus naar de andere.