Jouw toekomst

"Waar kan ik terecht na deze opleiding? Ga ik onmiddelijk aan de slag, of kies ik toch een vervolgopleiding? Alles is mogelijk!"

Jobs, jobs, jobs!

Met je diploma op zak, ben je welkom in een sales- en marketingteam of communicatieafdeling binnen een bedrijf of organisatie. Ook een communicatie- of marketingbureau, met een portefeuille van klanten en marketingprojecten, behoort zeker tot de mogelijkheden. Een greep uit de functies: (online) communicatie- of marketingmedewerker, vertegenwoordiger, customer servicemedewerker, social media wizard, sales assistent, eventmedewerker, ...

Verderstuderen: Marketing @Howest via een verkort traject

Met je diploma Graduaat in de Marketingsupport kun je via een verkort traject een bijkomend diploma Bedrijfsmanagement, optie Marketing behalen. Verspreid over 2 jaar, neem je een aantal modules uit het standaard opleidingsprogramma op.

Wil je graag even overleggen hoe dat er concreet zou uitzien? Dat kan! Stuur een mailtje naar Sylvie.Desmet@howest.be 

Verderstuderen: Communicatiemanagement @Howest via een verkort traject

Met je diploma Graduaat in de Marketingsupport kun je via een verkort traject een bijkomend diploma Communicatiemanagement behalen. Verspreid over 2 jaar, neem je een aantal modules uit het standaard opleidingsprogramma op.

Wil je graag even overleggen hoe dat er concreet zou uitzien? Dat kan! Stuur een mailtje naar Jan.Dauwe@howest.be

Verderstuderen: Toerisme- en Recreatiemanagement @Howest via een verkort traject

Met je diploma Graduaat in de Communicatiesupport kun je via een verkort traject een bijkomend diploma Toerisme- en Recreatiemanagement behalen. Verspreid over 2 jaar, neem je een aantal modules uit het standaard opleidingsprogramma op.

Wil je graag even overleggen hoe dat er concreet zou uitzien? Dat kan! Stuur een mailtje naar trm@howest.be