Jouw toekomst

"Jouw toekomst na de IoT-opleiding?"

De IoT-opleiding staat bijna gelijk aan werkzekerheid. Vooral omdat er vanuit de sector – domotica, immotica en smart industry – een heel grote vraag is naar experts die én elektriciteit én nieuwe ontwikkelingen als netwerken en IoT onder de knie hebben. En aangezien IoT echt overal is en steeds meer domeinen inpalmt, zal die vraag alleen maar groter worden.

Extra informatie nodig? Neem dan gerust contact op met onze opleiding, of geef onze trajectbegeleider een seintje. 

Welke jobs wachten op je?

Bedrijven en organisaties zijn op zoek naar technici-installateurs met specialisatie Internet of Things. Je kan zowel binnen de residentiële als industriële sector aan de slag, en zowel als zelfstandig IoT-technicus, of in dienstverband binnen een kleine of grote organisatie.

Mogelijke domeinen waarin je aan de slag gaat? Elektriciteit +, installatietechnieken, netwerken, audiovisuele integratie, domotica, industry 4.0 …

Verder studeren?

Het graduaat in het IoT hoeft natuurlijk niet het eindpunt te vormen.

Zo kan je perfect een verkort traject volgen om bijkomend het diploma Bachelor in de Multimedia en Communicatietechnologie (MCT) (afstudeerrichting Smart Tech & AI Creator of Infrastructure Engineer) te behalen. Reken hiervoor 2,5 jaar.