Web Development & Design + Front-end Web Design (keuzetraject)

Graduaat Digitale Vormgeving

Front-end Web Design (keuzetraject)

Word een échte specialist in webontwikkeling

In het keuzetraject Front-end Web Design (in Kortrijk) word je een specialist in webontwikkeling. Je leert over fotografie en fotobewerking zodat jij unieke content voor websites kan creëren. Om je website dynamisch en up-to-date te houden, leer je WordPress en extra scriptingtalen, zoals PHP en SQL, waarmee je de front-end beheert. Met behulp van interactieve animaties leer je het product visueel presenteren en versterken.

Bij dit keuzetraject staan we heel nauw in contact met het werkveld en werk je vaak real-life projecten uit. Deze projecten bieden je de mogelijkheid om je bestaande kennis te versterken en nieuwe technologieën aan te leren. Zo kan je elk semester je portfolio uitbreiden met nieuwe webprojecten die je toekomstige werkgever een goed beeld geven van wat je allemaal in je mars hebt.

Wat na je studie?

Met je diploma op zak ben je klaar om als een volwaardige front-end developer aan de slag te gaan in een web agency. Je weet alles leuk te presenteren op een website en je voorziet de nodige visuele interacties op de webpagina. Op je werkplek kan je, door je technische kennis, vlot samenwerken met marketeers, grafisch ontwerpers, programmeurs en web developers.

De vraag naar goed geschoolde front-end webdesigners is nog nooit zo hoog geweest! In het keuzetraject Front-end Web Design bieden we hier een antwoord op. Elk bedrijf wil een professioneel ontworpen website. Dit kan gaan van een kleine informatieve website tot een uitgebreide webshop . Elk web agency is daarom op zoek naar front-end web developers die gebruikersvriendelijke websites maken, afgestemd op de huisstijl van de klant.

Waar heb ik les?

Campus Kortrijk Weide - Gebouw A

De campus ligt op een boogscheut van het station en vlak bij het centrum van Kortrijk. Die ideale locatie combineren we met aangename leslokalen, persoonlijke begeleiding en hightechinfrastructuur op de campus. In Kortrijk biedt Howest innovatieve opleidingen. Die vibe, die creativiteit, die zoektocht naar innovatie, die voel je op alle campussen in de stad.

Contact details:

Sint-Martens-Latemlaan 2B
8500 Kortrijk
+32 56 24 12 11
kortrijk@howest.be
Meer info en routeplan

Wil je op de hoogte blijven over deze opleiding?

We informeren je heel graag via mail. Laat hieronder gewoon even je gegevens na.
Vul hieronder je adres in.

Praktische informatie

Studentenvoorzieningen en Stuvo

De dienst studentenvoorzieningen (Stuvo) is een professionele dienst die alle studenten van Howest en UGent (campus Kortrijk) de kans geeft om in optimale omstandigheden te studeren en die het leven aan de hogeschool of universiteit boeiend, aangenaam en zorgeloos wil maken.

Studentensecretariaat

Voor informatie over je inschrijving aan Howest en je administratief dossier kan je het studentensecretariaat contacteren.

Ben je al overtuigd van je studiekeuze? Nu inschrijven

Volg de graduaatsopleiding Digitale Vormgeving in Kortrijk op sociale media