Jouw toekomst

Diploma op zak?

howest illustraties_kwaliteitslabel cropped.png

Eenmaal afgestudeerd als gegradueerde in de Accounting Administration ben je gewapend om de arbeidsmarkt te betreden en er meteen meerwaarde te bieden.

Tijdens je opleiding heb je een stevige, brede boekhoudkundige en administratieve bagage opgedaan. Met jouw diploma op zak zijn er tal van mogelijkheden om van start te gaan op de arbeidsmarkt. Je kan aan de slag als administratief medewerker met sterke boekhoudkundige kennis. Naargelang #JouwKeuze behoren boekhoudkantoren, bedrijven en overheidsinstellingen tot de mogelijkheden. Aangezien accountant een knelpuntberoep is, ben je met je diploma op zak gegeerd op de arbeidsmarkt. Mooie vooruitzichten in het vizier!

Met je diploma graduaat in de Accounting Administration krijg je toegang tot het traject van het ITAA (Institute for Tax Advisors & Accountants) om de hoedanigheid van een (intern) gecertificeerd accountant of belastingadviseur te verkrijgen.

    Verder studeren?

    howest illustraties_cursusmateriaal cropped.png

    Je hebt de studiemicrobe te pakken en je wil graag een bachelordiploma behalen? Dat kan! Met een vervolgtraject van 90 studiepunten kan je het diploma professionele bachelor in het Bedrijfsmanagement ‘Accountancy-Fiscaliteit’ behalen bij Howest.