Meet & greet

Contacteer ons

howest illustraties_Nog vragen- cropped.png

Vragen over de opleiding? Met veel plezier staan we voor je klaar. Je kan je vragen richten tot Lieselot Casier (lieselot.casier@howest.be), opleidingscoördinator van de opleiding.

Geen diploma secundair onderwijs maar je wil graag van start met de opleiding graduaat in de Accounting Administration? Dat kan, als je slaagt voor een toelatingsproef. Neem contact op met Marleen Vermeire (marleen.vermeire@howest.be) voor informatie in verband met de toelatingsproef.

Heb je administratieve vragen over inschrijvingen, attesten, kindergeld? Richt je vraag tot brugge.studentensecretariaat@howest.be of 050/38 43 89.

Jouw trajectbegeleider

howest illustraties_Nog vragen- cropped.png

Bij #JouwKeuze willen we je graag optimaal ondersteunen. Bij Howest vinden we het heel belangrijk dat jij als student centraal staat en streven we naar een persoonlijk contact met de lectoren.

We bieden modeltrajecten aan in dag en avond maar ook een traject op maat is absoluut mogelijk! Wens je een traject op maat en dit kan omwille van verschillende redenen (zoals combinatie met werken, ziekte, topsport, rustiger studietempo, familiale redenen …), neem dan contact op met jouw trajectbegeleider. Samen werken jullie een optimaal traject op jouw maat uit. 

Contacteer onze trajectbegeleider van de opleiding Lieselot Casier (lieselot.casier@howest.be).

Het graduaat Accounting Administration team

howest illustraties_Nog vragen- cropped.png

Onze lectoren zijn gebeten en gedreven door boekhouding, fiscaliteit, digitale skills (#Digitaal) en teamwork (#Sociaal)! Actief blijven in het werkveld en hun praktische vakkennis (#Praktisch) future proof aan jullie overbrengen is de microbe van elke lector. Wil jij net als onze lectoren klaargestoomd worden om als een echte professional het werkveld te veroveren? (#JouwKeuze).

Waar vind je ons?

De lessen vinden hoofdzakelijk plaats in Campus Brugge Station – BST5.  

Volg ons op social media: