Blockchain @home

Howest Blockchain Developer & Architect
"Blockchain heeft het potentieel om de wereld te veranderen op een schaal die te vergelijken is met de komst van het internet. Geen wonder dat iedereen ermee aan de slag wil!"

Als student Blockchain Developer & Architect zal u ondergedompeld worden in deze gloednieuwe technologie. Door het combineren van zowel hands-on ervaringen alsook diepgaande technische sessies gegeven door internationaal gerenommeerde blockchain experts bereidt deze opleiding u voor op een succesvolle carrière.

Onze @home opleidingen staan open voor iedereen die minimum 21 jaar is en/of werkstudent. Je kiest zelf wanneer je wilt studeren en ons team begeleidt jou via het internet. Er zijn ook enkele contactmomenten op de campus voorzien.

Afstandsonderwijs wordt hoofdzakelijk via digitale weg georganiseerd. Het digitale leerplatform geeft jou toegang tot het lesmateriaal: goed geschreven cursussen, met tal van digitale bestanden (oefeningen, voorbeelden, video-opnames lessen, websites... ).

Ontdek de opleiding Blockchain @home

Praktische info

De opleiding is gespreid over 2 semesters om werk en studie te kunnen combineren. We voorzien één contactzaterdag per semester die doorgaat bij ons op de campus (Howest Rijselstraat te Brugge). Alle examens worden online en op een zaterdag ingepland.