Meet & greet

Onze studenten komen uit alle richtingen: ASO, TSO, BSO, KSO… Anderen volgden reeds een hogere opleiding of hebben misschien al gewerkt. Veel diversiteit, maar één ding hebben jullie allemaal: een fascinatie voor bouwen en architectuur. Welk traject je voordien ook volgde, je zult je eigen talenten kunnen inzetten en verder ontwikkelen. In drie jaar tijd maken we je wegwijs in de wereld van de toegepaste architectuur, en leer je werken met de tools die van jou de ‘onmisbare medewerker en de unieke schakel’ in het werkveld van morgen maken.

Contacteer ons

howest illustraties_Nog vragen- cropped.png

Heb je nog vragen over de opleiding Toegepaste Architectuur?

Aarzel niet om jouw vraag te stellen via ta@howest.be

Jouw trajectbegeleider

howest illustraties_programma cropped.png

De stap naar het hoger onderwijs is niet voor iedereen vanzelfsprekend. We leveren aan Howest dan ook heel wat inspanningen om je tijdens je studies te ondersteunen en je op een optimale manier je studietraject te laten doorlopen. Voor ons sta je als student werkelijk centraal. Aan Howest staat een persoonlijk contact met de docenten hierbij voorop.

Indien je een enigszins ander traject wenst te volgen binnen een opleiding, kan je bij de trajectbegeleiders terecht. Je kan om diverse redenen voor zo’n individueel traject kiezen.
De trajectbegeleider zal je in al deze omstandigheden helpen om de voor jou optimale weg uit te stippelen!

Contacteer Line Beernaert, trajectbegeleider van de opleiding.

Volg ons op sociale media

howest illustraties_follow us cropped.png

Volg ons ook op:

Waar heb je les?

howest illustraties_locatie cropped.png

De lessen gaan door in Campus Brugge Station - BST1.