Jouw toekomst

Waar ga je later werken?

DSC00706.jpg

Studenten Sport en bewegen worden opgeleid tot breed inzetbare professionals. Ze gaan aan de slag als beweegcoaches in bedrijven, mutualiteiten en (wijk)gezondheidscentra; als BOV (Bewegen op Verwijzing)-coaches; als medewerkers bij (buurt)sportdiensten en sportfederaties; als personal trainers en -coaches; als medewerkers in de actieve vrijetijdssector of als ondernemers in de sport- en gezondheidssector.

Verder studeren

DSC00680.jpg

Wil je na je bachelor in Sport en bewegen nog verder studeren? De opleiding geeft je graag advies over de vele mogelijkheden.

Zo kan je aan Howest het postgraduaat Functional Training Performance Coach of postgraduaat Digitale sportmarketing en communicatie  volgen. Of kan je in anderhalf jaar nog een bijkomende bachelor Lichamelijke Opvoeding-Bewegingsrecreatie, Ergotherapie of Toegepaste Gezondheidswetenschappen volgen aan Howest.

Ook kan je via een schakeljaar doorstromen naar bv. een academische Master of Science in de gezondheidsvoorlichting en –bevordering. Of een masteropleiding in het buitenland volgen? Andere studenten deden het je voor dus ook jij kunt het.

Meer informatie