Onze troeven

"Office Management: heel wat troeven"

Office management is een richting waarin je leert communiceren en organiseren. Professionele vaardigheden die in élke werkomgeving van goudwaarde zijn!

Unieke opleiding mét jobgarantie

_MG_0353 (Small).JPG

Nergens anders in West-Vlaanderen kan je Health Care Management studeren. Aangezien dit bovendien een kwalitatief hoogstaand knelpuntdomein is, ben je zeker van tewerkstelling. Vooral omdat je:

  • Vanaf het eerste academiejaar in nauw contact komt met je toekomstige werkomgeving
  • Diepgaande kennis verwerft van anatomie, fysiologie, pathologie en farmacologie.
  • De medische terminologie in drie talen krijgt aangeboden.
  • Heel wat doe-modules krijgt die het werkveld perfect simuleren en je dus helemaal klaar maken.
  • Voor de meertalige telefoontraining gebruik maakt van de door Howest zelf ontwikkelde software.
  • Binnen de bachelor Office Management in vier jaar tijd twee diploma’s kan behalen.

Sterke begeleiding door lectoren en mentoren

Sterke begeleiding door onze lectoren.JPG

Binnen de bachelor Office Management geloven we heel sterk in een persoonlijke aanpak en begeleiding van onze studenten, omdat die hun slaagkansen aanzienlijk verhogen.

Daarom wordt de drempel tussen student en lector bewust heel laag gehouden. Zo kan je altijd bij iedere lector terecht voor intensere begeleiding op moduleniveau, en begeleiden onze mentoren je bij de studie, de opmaak van een studieplanning, en de ontwikkeling van een goede studiemethode en -timing.

Omdat de meeste lectoren uit het werkveld zelf komen, kunnen ze hun modules rijkelijk voorzien van situaties uit de praktijk. Dichter bij ‘the real deal’ kom je niet!

@work-modules

@work modules.JPG

Je voorbereiden op het werkveld doen we binnen de bachelor Office Management door je vanaf de start onder de noemer ‘@work’ in contact te brengen met het werkveld. Zo krijg je een intense driedaagse, werk je in team aan opdrachten die uit het werkveld komen, ga je op stage en oefen je specifieke sollicitatietechnieken.

Op het einde van de rit ben je met andere woorden meteen inzetbaar!

Verschillende keuzetrajecten

_MG_0343 (Small).JPG

De bachelor Office Management focust op de breedte – je wordt opgeleid tot een allround professional management assistant – maar ook op de diepte. Want je krijgt de kans om je verder te specialiseren binnen één van drie keuzetrajecten: International Trade verhoogt je kansen op werk in een internationale bedrijfsomgeving, Human Resources Management leidt je op tot een gegeerde HR-medewerker en Event and Project Management leert je projectmatig te werken en evenementen te organiseren.

Opleiding / Dienst