@home

Voor wie

howest illustraties_Nog vragen- cropped.png

Heb je interesse in de medische wereld? Ben je flexibel, stressbestendig en beschik je over het nodige organisatietalent? Dan ben je een medical management assistant in spe!

Ons traject in afstandsonderwijs is zo georganiseerd dat iedereen die reeds een job en/of gezin heeft, de studie kan aanvatten!

Opleiding

howest illustraties_cursusmateriaal cropped.png

Howest biedt je een praktische opleiding met leerrijke theoretische modules, aangepaste praktijkopdrachten en stages.

Je krijgt direct inzicht in de medische context van je werk, leert afspraken efficiënt plannen en beheren, patiënten onthalen en informeren, ook in het Engels en het Frans.

In het traject in afstandsonderwijs besteed je 4,5 jaar aan je studie en een half jaar aan je stage en bachelorproef. De examens worden gespreid aangeboden, wat de studenten afstandsonderwijs als heel positief evalueren.

De contactmomenten vinden meestal plaats op dinsdagavond: de vragensessies en lessen zijn niet verplicht, de examens uiteraard wel.

Job

howest illustraties_kwaliteitslabel cropped.png

De medische en paramedische markt is vragende partij voor veelzijdige medical management assistants. Door je administratieve troeven, taalvaardigheid en medische kennis kun je overal terecht: in ziekenhuizen en ziekenfondsen, huisartsen- en groepspraktijken, rust- en verzorgingstehuizen, arbeidsgeneeskundige diensten, labs en farmaceutische bedrijven.

Waar je je medische carrière ook wilt uitbouwen, als bachelor in het Office management, Medical management assistant, beslis jij.

De arbeidsmarkt ziet je graag komen!

Praktisch

howest illustraties_Nog vragen- cropped.png
Opleiding / Dienst