Business & Languages

"De keuze voor de opleiding was evident: een stevige taalopleiding, organisatietools, het Office-pakket en de mogelijkheid om werkervaring op te doen in het buitenland. (Liesbet Vanlandschoote, Management Assistant, Brouwerij De Halve Maan)"

We mean business!

Binnen deze afstudeerrichting ontdek je onder meer wat je rol kan zijn op een inkoop- of  hr-afdeling, wat je kan betekenen voor een sales- en marketingdepartement of een financiële dienst en welke taken je uitvoert als rechterhand van de zaakvoerder.

Je kan dus onmiddellijk aan de slag gaan, zowel in een kleine kmo als in een multinational. 

ECTS-fiches Opleidingsbrochure

eer weten over deze afstudeerrichting? Contacteer Diane Debruyne

Jij de passie, wij de coaching

Tijdens je opleiding werk je steeds in kleine groepen en onder persoonlijke begeleiding. Zo kan je je talenten ontdekken en nog verder aanscherpen. Professionalisering staat bij ons steeds voorop. Je neemt de recentste businessprocessen en de nieuwste trends onder de loep. De opdrachten en projecten die je krijgt van onze professionele partners voer je toegewijd, leergierig en creatief uit.

Voor je stages kan je in alle bedrijven en organisaties terecht. We moedigen je bovendien aan om over je grenzen te gaan. Ook letterlijk: dankzij ons uitgebreid internationaal aanbod, maar nog meer door die ene unieke stageplaats die je zelf hebt weten te vinden.