Bachelor Office Management

"Jullie stagiaire is een heuse meerwaarde voor ons. Gezien de veelzijdigheid van de opleiding kan ze op verschillende afdelingen worden ingezet. (Laura Vermeulen, Productmanager, Fagron)"

Onze opleiding biedt wat de arbeidsmarkt vraagt!

En dat zijn digitaal sterke, meertalige, flexibele, en toekomstgerichte co-managers die sterk zijn in plannen en coördineren en  die communiceren als geen ander. Leergierige projectmanagers die vlot over de grenzen van de eigen afdeling stappen en bruggen bouwen, zowel in het bedrijfsleven als in de zorgsector

De officemanagers die aan Howest afstuderen zijn toekomstbestendig en hebben de nodige future-proof skills om zich wendbaar in te zetten, op welke afdeling of op welk managementniveau ook. En ze hebben de durf om uit hun comfortzone te stappen.

Welk bedrijf of welke organisatie zit niét te wachten op zo’n co-manager die uitblinkt in professionele communicatie (in drie talen!), die moeiteloos projecten managet en die speelt met de nieuwste ICT-ontwikkelingen en digitale tools?

Twee afstudeerrichtingen

Kies je voor Healthcare Management? Dan verdiep je je in de wereld van de gezondheidszorg, met het oog op een job in een ziekenhuisdepartement, een privépraktijk, de farmaceutische sector … Je raakt vertrouwd met medische terminologie, de organisatie van de zorgsector, beroepsdeontologie, enzovoort.

In de afstudeerrichting Business & Languages leer je dan weer het (internationale) bedrijfsleven kennen, van de kleinste kmo tot de indrukwekkendste multinational. Je wordt getriggerd door een brede waaier aan professionele contexten. Zo groei je uit tot die ene belangrijke persoon die de grote lijnen van het bedrijf kent en de afdeling(en) ondersteunt. Je zorgt mee voor kwalitatieve dienstverlening, zowel intern als extern. 

Meer weten over deze opleiding? Contacteer Diane Debruyne

Infomomenten

Infodag in Brugge, Kortrijk en Oudenaarde

zaterdag
27/06 10u-16u
Infodag in Brugge, Kortrijk en Oudenaarde

Infodag in Brugge, Kortrijk en Oudenaarde

zaterdag
29/08 10u-13u
Infodag in Brugge, Kortrijk en Oudenaarde