Onze troeven

Netwerkeconomie is een unieke bachelor in meer dan één opzicht

DSCF5627.jpg

Netwerkeconomie is een unieke bachelor in meer dan één opzicht:

  • nergens wordt er in het curriculum zelf even intens en reëel ondernomen
  • geen enkele andere bachelor in Vlaanderen heeft alle examens afgeschaft
  • geen enkele andere opleiding besteedt zoveel aandacht aan de socio-economische veranderingen in de maatschappij die het gevolg zijn van de digitale revolutie van de laatste 30 jaar

De opstart van je eigen bedrijf of organisatie gebeurt in de opleiding zelf

DSCF5636.jpg

Je kan dus proeven van zelfstandig ondernemerschap (in een vorm die je zelf kiest) alvorens er van afhankelijk te zijn.

Als de verantwoordelijkheid van het ondernemerschap je niet bevalt, kan je gemakkelijk terugschakelen naar een functie in loondienst. Als je dit beslist, heb je in elk geval het volledige proces van opstart tot einde van een eigen bedrijf of organisatie reeds eens doorlopen.

Uitbouw van een professioneel netwerk

DSCF5626.jpg

Je bent in contact gekomen met heel veel bedrijven en organisatie in je opleiding, waardoor je professioneel netwerk reeds flink is uitgegroeid op het einde ervan.

Je wordt een initiatiefnemer

DSCF5625.jpg

Je hebt bewezen in je opleiding dat je een initiatiefnemer bent en dat je langlopende projecten op een goede manier kunt afwerken. Voor een dergelijk profiel staat elk bedrijf te springen.

Je bent intensief bezig met veranderingsprocess in bedrijven

IMG_20161122_163107 edit.jpg

Je bent intensief bezig geweest met veranderingsprocessen in bedrijven (welk keuzetraject je ook hebt gekozen), iets waar momenteel heel veel vraag naar is bij zowel kleine als grote bedrijven.

Nergens staat ondernemerschap voor het netwerktijdperk zo centraal

IMG_20170609_141124.jpg

Nergens staat ondernemerschap voor het netwerktijdperk zo centraal en dat maakt je uniek geplaatst zowel voor het ontwikkelen van eigen initiatieven, het helpen transformeren van bestaande organisatie of bedrijven of zelfs om verder te studeren.