Artificial Intelligence @home Pro

Artificial Intelligence @home Pro

AI@home Pro is het logische vervolg op AI@home en specifiek gericht op wie dieper in de AI-technologie wil duiken. De modules machine learning en deep learning van AI@home geven je een solide basis tot de concepten van moderne AI en hoe deze praktisch te implementeren.

In “AI@home Pro”  focussen we op specifieke toepassingsdomeinen van AI zoals advanced computer vision, advanced NLP (natural language processing), generatieve neurale netwerken, belief networks en multiple-input multiple-output systemen.

Naast het verder uitdiepen van data gedreven machine learning systemen bestuderen en implementeren we in deze cursus ook reinforcement learning en deep reinforcement learning systemen. In plaats van te leren uit data gaan deze zelflerende systemen aan de hand van trial & error een optimale strategie zoeken die hen een maximale reward oplevert. Deze (deep) reinforcement leerstrategieën vinden vooral toepassingen bij zelflerende robots, optimalisatie van industriële processen, computer games, self-driving cars en gepersonaliseerde aanbevelingen. Aanvullend gaan we dieper in op een aantal populaire optimalisatie- en simulatietechnieken die de performantie van jouw gebruikte leeralgoritme gevoelig kunnen verbeteren.

Je komt in aanraking met de state of the art AI frameworks voor het ontwikkelen van zowel Deep Neural networks als reinforcement learning systemen.

Net zoals AI@home, is AI@home Pro een hand-on cursus waarbij de focus ligt op het praktisch beheersen en ontwikkelen van AI Software . AI@home Pro bestaat uit 2 modules (Advanced AI en Applied AI), met slechts 1 module per semester (+/- 6 tot 9u studietijd per week) om dit te kunnen combineren met een full time job. 

We raden sterk aan om de cursus AI@home succesvol af te ronden alvorens je AI@home pro aanvat. AI@home, AI@home Pro en Deploying AI@home zijn gebaseerd op de modules van onze bachelor MCT “AI Engineer”.
 

Hoe inschrijven?

Vanwege het feit dat de microdegree deel is van een officiële bachelor curriculum moeten we voldoen aan een aantal wettelijke vereisten. Daardoor is de procedure tot inschrijven iets complexer. Wij gidsen u graag door deze procedure. 

Praktische info

De opleiding is gespreid over 2 semesters (1 jaar) om werk en studie te kunnen combineren. Je examens vinden plaats in Sint-martens-latemlaan 2, 8500 Kortrijk.