Artificial Intelligence @home

Artificial Intelligence @home
"Software ate the world, AI will eat software."

Artificial Intelligence (AI) is niet meer voorbehouden voor academici. Machine learning en deep learning zijn dankzij krachtige frameworks en cloud services binnen het bereik van iedere IT'er.

Uit data inzichten puren, voorspellingen doen of automatisch patronen herkennen en classificeren, machine learning en deep learning geven een enorme boost aan je mogelijkheden als ontwikkelaar.

Deze @home opleiding staat open voor iedereen die minimum 21 jaar is en/of werkstudent. Je kiest zelf wanneer je wilt studeren en ons team begeleidt jou via het internet. Er zijn ook enkele contactmomenten op de campus voorzien.

Afstandsonderwijs wordt hoofdzakelijk via onze krachtige LMS (Learning management system) gegeven. Je krijgt nederlandstalige video opnames van goede kwaliteit van het dagonderwijs, en een heleboel pratica ter beschikking om op je eigen tempo je de leerstof eigen te maken.

De opleiding

De opleiding is gespreid over 2 semesters (1 jaar) om werk en studie te kunnen combineren. Je examens vinden plaats in Graaf Karel De Goede Laan 5, 8500 Kortrijk.

  • September: Machine learning (6 SP)
  • Eerste kwartaal volgend jaar: Deep Learning(6 SP)

Een (N)MCT student die reeds voor machine learning is geslaagd krijgt vrijstelling voor deze module.

Inschrijven

Je kan inschrijven tot 15 oktober. Vanaf januari kan er opnieuw ingeschreven worden.

Online registratie (voorinschrijving)

Voorwaarde: De student kent de programmeertaal python voldoende om zelf programma’s te kunnen schrijven of te interpreteren.

Kostprijs

  • € 398.8

Vragen?

Contacteer Johan De Gelas of kom langs tijdens een van onze infodagen op onze campus in Kortrijk.