Bachelor Multimedia and Creative Technologies (MCT)

"The next IoT generation"

* Voorheen Bachelor Multimedia en Communicatietechnologie (MCT), onder voorbehoud van goedkeuring door de Vlaamse Overheid.

Welkom bij de IoT-generatie! Van user interfaces tot artificial intelligence & augmented reality. Ben jij gebeten door innovatie en wil je de applicaties van het internet van morgen ontwikkelen met cutting-edge technologie, dan is de Bachelor Multimedia and Creative Technologies (MCT) dé opleiding voor jou! 

Tijdens je eerste drie semesters als MCT-student bouw je een stevige IT-basis op. Vanaf het vierde semester kies je voor één van onderstaande uitstroomprofielen. 

Tijdens elk academiejaar krijg je de kans om met jouw talenten en alles wat je geleerd hebt een eigen project te realiseren. De combinatie van een stevige basiskennis met ervaring in het werkveld zorgt voor een zeer gewild profiel op de arbeidsmarkt maar geeft je ook alle kansen om verder te studeren voor een extra bachelor- of masterdiploma!

Naast de lessen en projecten krijg je ook de kans om je verder te ontplooien door internationale ervaringen (studiereizen en buitenlandse stage), inspirerende gastsprekers en stagekansen. 

Al afgestudeerd of aan het werk?

Ontdek nu ook ons traject AI @Home voor professionelen en werkzoekenden waar je in 1 jaar de vakken Machine Learning en Deep learning opneemt. 

Infomomenten

Online infodag

zaterdag
06/03 10u-16u
Online infodag

Infodag

zaterdag
08/05 10u-16u
Infodag

Infodag

zaterdag
26/06 10u-16u
Infodag

Infodag

zaterdag
28/08 10u-13u
Infodag

Infodag

vrijdag
10/09 17u-20u
Infodag