Jouw toekomst

"Jouw toekomst als bachelor kleuteronderwijs?"

Als bachelor kleuteronderwijs kan je heel wat kanten uit: wil je werken binnen of buiten het onderwijs? Zou je liever verder studeren? Zie je iets in levenslang leren? Het kan allemaal!

Welke jobs wachten op je?

howest illustraties_uniek cropped.png

Als bachelor kleuteronderwijs kan je aan de slag als leerkracht in het gewoon, buitengewoon of methodeonderwijs – en dat, dankzij de brede focus van de opleiding, in alle onderwijsnetten. Ook een job als zorgleerkracht behoort tot de carrièremogelijkheden, net als een uitdagende job binnen culturele en educatieve centra.

Verder studeren

howest illustraties_cursusmateriaal cropped.png

Wat dacht je van een bijkomend diploma bachelor lager onderwijs via een verkort traject van één jaar in afstandsonderwijs? Of een bachelor secundair onderwijs via een traject op maat? Dat kan perfect! Verder biedt Howest verschillende postgraduaten aan.

Heb je een diploma bachelor onderwijs en volgde je de module(s) zingeving niet-confessionele zedenleer? Dan kom je in aanmerking voor een verkort traject postgraduaat niet-confessionele zedenleer, waarmee je NCZ-attest kan behalen.

Wil je weten welke andere bachelor-, master- en vervolgopleidingen aansluiten bij jouw diploma? Ontdek ze hier

Alumni boven

howest illustraties_kwaliteitslabel cropped.png

Eenmaal afgestudeerd, ondersteunen we jou als Howest-ambassadeur graag verder in je loopbaan. Onder meer via lifelong learning. Zo maken we je attent op onze professionaliseringsactiviteiten en houden we je via onze alumni-Facebookpagina op de hoogte van evenementen en activiteiten georganiseerd door de lerarenopleiding. Liken en volgen is de boodschap!

Extra informatie nodig? Neem dan gerust contact op met onze trajectbegeleider