Bootcamp Interieurdesign

"Tijdens de bootcamp laten we je kennismaken met een eenvoudig ontwerpproces en je komt al tot een “afgewerkt” prototype."

Een technisch-creatief ruimtelijk probleem oplossen, brainstormen, ideeën schetsen en een prototype uitwerken! Na 2 dagen heb je je eerste interieurontwerp op zak en wij voorzien je van wat persoonlijke feedback over je studiekeuze en je profiel als toekomstig interieurdesigner. 

Ontwerpen is niet zomaar een idee hebben en dit uitwerken tot een resultaat. Het is een proces dat behoorlijk wat energie vergt. Hoe complexer de projecten worden, hoe sneller het ontwerpproces uitgroeit tot een kluwen waar de weg verliezen eenvoudiger is dan een oplossing te vinden. Om controle te kunnen houden, steunen we daarom op een ontwerpmethodologie, een rode draad doorheen de volledige opleiding. 

Tijdens de bootcamp laten we je kennismaken met een eenvoudig ontwerpproces en je komt al tot een “afgewerkt” prototype. De concrete opdracht houden we als verrassing voor bij de start. Tegelijk zal je kennismaken met de school, de docenten en een aantal medestudenten. Je bezoekt ook de expo met eindwerken van vorig jaar.

Deelnemen aan deze bootcamp is niet verplicht, maar volgens ons wel dé beste manier om goed voorbereid van start te gaan in je nieuwe opleiding.
 

Praktisch

Inschrijven kan via ipo@howest.be. Vermeld hierbij zeker jouw naam, telefoonnummer en “bootcamp interieurdesign”. 

Data

Bootcamp 1

  • 28 en 29 juni 2021 / 2 dagen van 9:30 tot 16:30
  • max. 30 beschikbare plaatsen

Bootcamp 2

  • 26 en 27 augustus 2021 / 2 dagen van 9:30 tot 16:30
  • max. 30 beschikbare plaatsen

Bootcamp 3

  • 6 en 7 september 2021 / 2 dagen van 9:30 tot 16:30
  • max. 30 beschikbare plaatsen