Onze troeven

Uniek in Vlaanderen en topkwaliteit

DSCF5518.jpg

In een wereld die razendsnel verandert, laat de toekomst zich niet voorspellen. We volgen de trends & hypes in de digitale wereld op de voet. De unieke balans in het curriculum van 50% design en 50% development zorgt voor een sterk online profiel. Deviners zijn creatieve makers. Ze slaan een brug tussen de code en design wereld en dat maakt hem of haar uniek. Meer nog, deze combinatie versterkt beide domeinen.

Het unieke profiel van een Deviner is gekend en zeer gewild in het werkveld. De kwaliteit van onze alumni is een troef in binnen én buitenland.

Op stage bij top agencies wereldwijd

Om helemaal klaar te zijn voor het werkveld, trekt een Deviner ook op stage. Je sluit je opleiding af met de start van je professionel carrière en loopt een 12 weken durende stage bij een digital agency. Topbedrijven van zowel binnen- als buitenland staan op ons lijstje.

Devine studenten trekken er graag op uit. Bijna 50% van de studenten gaat op stage buiten België. De wereld ligt aan je voeten …

200% werkzekerheid

Als je voor Devine kiest, kies je voor werkzekerheid. 85% van onze studenten krijgt een contract aangeboden op de stageplaats. Sommigen verlengen hun internationaal avontuur met een contract in het buitenland!
Elk jaar verwelkomen we het werkveld op de open jury momenten van de bachelorproef presentaties. Recruiters van bvb studio brussel komen talent zoeken in Kortrijk. Wekelijks worden nieuwe vacatures doorgestuurd naar onze alumni.

Doordat ons curriculum de trends op de voet volgt ben jij alvast klaar voor de jobs van de toekomst: Smart watch Designer, Artificial Intelligence Interactions Developer, Chief Drone Experience Designer, Consumer Experience Architect, Car Intelligence Designer.

Het werkveld tweet

 • VincentVQuickenborne @VincentVQ
  Volgtip op vrijdag. Creative developer @pidera. Alumnus van @devine_howest, tophogeschool. En Kortrijkzaan.
 • Laurent Dochy @famousBrussels
  Bij Devine zijn ze goed bezig. Het gaat moeilijk zijn om te kiezen. #howest #sterkwerk cc @devine_howest
 • StartUps.be @StartupsBh
  Check out the @devine_howest 2014 Showreel! Students making awesome stuff. Startups are looking for your talent...
 • Hendrik Dacquin @studiomuscle
  Dat @devine_howest goed bezig is. Veel jonge gasten gezien met top werk.
 • Adobe Education Team @AdobeEdu
  Thrilled to have you here! RT @devine_howest Ready to get inspired by @Natzke at @Adobe San Francisco!

  Les in het centrum in het inspirerende gebouw BUDAFABRIEK

  20170313-IMG_2578.jpg

  Je lessen gaan door in het centrum van Kortrijk Een oude textielfabriek, omgebouwd tot creatieve plek, is dé plek waar ontwerpers, kunstenaars, studenten en ondernemers samen zitten. Het oude gebouw werd onder handen genomen door Vlaams Bouwmeester Peter Swinnen.

  Op de boventste verdieping zit het Buda::lab. Dit is een openbare werkplaats waar je als student terecht kan om dingen te maken, geïnspireerd en uitgedaagd te worden. Alle metaal, hout en 3D print machines staan ter beschikking van onze 3e jaars.

  budafabriek.png