Go international

San Francisco onder jouw voeten

Devine San Francisco

In Devine is één van de hoogtepunten ongetwijfeld de studiereis naar San Francisco. Je krijgt een unieke blik achter de schermen bij grote kleppers als Google en Adobe, en brengt ook een bezoek aan tal van digital agencies in Silicon Valley. Ook een trektocht door Yosemite National Park en een NBA match staan op het programma.

Studiereis Europa

berlin4.jpg

De USA reis wisselen we af met een Europese studiereis. De laatste uitstap trokken we richting Berlijn. Dit werd een intensieve trip naar interessante agencies zoals onder andere Aperto, waar enkele Devine alumni aan de slag zijn.

De studenten kregen een introductie in het locale culturele leven en geschiedenis tijdens een rondleiding op de fiets. Ze gingen op verkenning in de alternatieve scenes en buurten zoals een avondje ping pongen bij Dr. Pong of hun dancemoves tonen in de kleinste dancing ter wereld.

Internationaal

IMG_2036.jpg

Elke student kan kiezen om in het derde jaar in één van onze partnerscholen lessen te volgen. Elk jaar breiden we onze partnerlijst uit.

In het tweede jaar trek je er op uit naar Nederland. Je werkt samen met de studenten van Hogeschool Rotterdam aan een project gedurende 3 weken.