Jouw toekomst

Jobs in communicatie

1718FB-advertising.jpg

Met je diploma Communicatiemanagement kun je vele kanten op. Je kunt aan de slag op de communicatiedienst van een profit of not-for-profit organisatie: dat kan een grote of kleine organisatie zijn. Het kan een stad, een gemeente of een ngo zijn bijvoorbeeld.

Misschien ga je liever werken in een gespecialiseerd bureau: een reclame agency, een PR-, media- of eventbureau,… 

Of je wil als zelfstandig copywriter of content creator aan de slag en helpt bedrijven en start-ups om hun verhaal scherp te krijgen. De communicatiewereld is groot en divers, je vindt er beslist jouw plek.

 

Verder studeren: Communicatiemanagement aan Howest via een verkort traject

howest illustraties_toekomst cropped.png

Met je diploma Bedrijfsmanagement kun je via een verkort traject een bijkomend diploma Communicatiemanagement behalen.

Semester 1:

  • Interpersoonlijke communicatie
  • Mediacommunicatie
  • Communicatiestrategie
  • Visual Storytelling
  • Project Contentcreatie

Semester 2:

  • Marketingcommunicatie
  • Corporate communicatie
  • Copy&Design
  • Blogging and Vlogging
  • Stage

Wil je graag even overleggen met studenten die jou dit voor deden? Dat kan! Stuur een mailtje naar evelien.martens@howest.be en we brengen jou in contact met een aantal van onze alumni die na hun opleiding Bedrijfsmanagement een jaar Communicatiemanagement aan Howest hebben gestudeerd.

Verder studeren: Bedrijfsmanagement aan Howest via een verkort traject

howest illustraties_toekomst cropped.png

Met je diploma Communicatiemanagement kun je via een verkort traject een bijkomend diploma Bedrijfsmanagement behalen. Verspreid over 1 jaar, neem je een aantal modules uit het standaard opleidingsprogramma op.

Wil je graag even overleggen met studenten die dit voor deden? Dat kan! Stuur een mailtje naar Lieven.Van.Hyfte@howest.be en we brengen jou in contact met een aantal van onze alumni die na hun opleiding Communicatiemanagement een jaar Bedrijfsmanagement aan Howest hebben gestudeerd. Ook voor meer informatie kun je bij meneer Van Hyfte terecht.

Verder studeren: Communicatiewetenschappen aan de UGent via een verkort traject

howest illustraties_cursusmateriaal cropped.png

Met je diploma Communicatiemanagement kun je via een schakelprogramma een bijkomend diploma Communicatiewetenschappen behalen aan de UGent. Voor meer informatie consulteer je best de website van de UGent of neem je contact op met de afdeling Studieadvies.

 

Opleiding / Dienst