Track C (Verkort traject)

Track C (Verkort traject)
"Track C is een verkort traject binnen de bacheloropleiding Communicatiemanagement"

Hungry for more? Boost je profiel met communicatiekennis én creatieve skills.

Bachelordiploma op zak, maar op zoek naar een extra troef om je profiel te boosten? Je hunkert naar een creatief perspectief op het bedrijfsleven? 

Track C, het verkort traject van de opleiding communicatiemanagement, biedt je de kans om je in 1 jaar tot communicatiespecialist te ontpoppen.
 
Je ontwikkelt essentiële communicatiekennis en hands-on creatieve skills voor doeltreffende offline én digitale communicatie. Met opdrachten toets je de theorie aan de praktijk. Je bedenkt en realiseert communicatieplannen en marketingstrategieën op maat van de doelgroep. Weapons of choice? Aanstekelijke argumenten, een neus voor trends, en sociale en andere online media.

Als kers op de taart versterk je je cv met een inspirerende stage in de communicatiesector.

Track C stoomt je klaar voor een waaier aan communicatiefuncties: PR-specialist, salesaccount,  marketingconsultant, eventmanager, persverantwoordelijke,… 

Bekijk het opleidingsprogramma

Voor wie?

Je hebt minstens een bachelordiploma Bedrijfs­management, handelswetenschappenen bedrijfskunde, human resources management, Journalistiek, Toerisme­ en recreatiemanagement, eventmanagement, Office Management, hotelmanagement of een master Handelsingenieur (marketing). Andere diploma’s zoals taal­ en letterkunde op aanvraag.

Meer weten?

Meer weten over de opleiding, internationale kansen, studiefiches, infodagen, inschrijven, …? Let’s Talk!