Communicatiejobs

Communicatiejobs

1718FB-advertising.jpg

Met je diploma Communicatiemanagement kun je vele kanten op. Je kunt aan de slag op de communicatiedienst van een profit of not-for-profit organisatie: dat kan een grote of kleine organisatie zijn. Het kan een stad, een gemeente of een ngo zijn bijvoorbeeld. Misschien ga je liever werken in een gespecialiseerd bureau: een reclame agency, een PR-, media- of eventbureau,… 

Of je wil als (zelfstandig) copywriter of content creator aan de slag en helpt bedrijven om hun verhaal scherp te krijgen. Communicatie is booming, je vindt er beslist jouw ding.

Sciandri, Marthe, Joyce en Robin vertellen over hun eerste werkervaring. Leuek side note: onze eerstejaarsstudenten maakten deze podcasts in de module ‘Project Storytelling’. Sterke verhalen, boeiende vertellers. De schoonheidsfoutjes krijg je er met veel liefde bovenop.

Ignace Heymans (student) en Sciandri Jacques (online content creator bij Zulte-Waregem) 

Jari Messeeuw (student) en Marthe Dewitte (digital media & PR executive bij Day One MPM)

Robby Labens (student) en Joyce Ryckewaert (account executive bij Maquina) 

Maria-Cristina Sântion (student) en Robin Gevaert (digital marketeer bij ConXion)

Verder studeren: Bedrijfsmanagement aan Howest via een verkort traject

howest illustraties_toekomst cropped.png

Met je diploma Communicatiemanagement kun je via een verkort traject een bijkomend diploma Bedrijfsmanagement behalen. Verspreid over 1 jaar, neem je een aantal modules uit het standaard opleidingsprogramma op.

Wil je graag even overleggen met studenten die dit voor deden? Dat kan! Stuur een mailtje naar Lieven.Van.Hyfte@howest.be en we brengen jou in contact met een aantal van onze alumni die na hun opleiding Communicatiemanagement een jaar Bedrijfsmanagement aan Howest hebben gestudeerd. Ook voor meer informatie kun je bij meneer Van Hyfte terecht.

Verder studeren: Communicatiewetenschappen aan de UGent via een verkort traject

howest illustraties_cursusmateriaal cropped.png

Met je diploma Communicatiemanagement kun je via een schakelprogramma een bijkomend diploma Communicatiewetenschappen behalen aan de UGent. Voor meer informatie consulteer je best de website van de UGent of neem je contact op met de afdeling Studieadvies.